3. huhtikuuta 2012

yo tengo tu amor, i got your love


082
061
036
099
119

[1 ja 4] päivän asua ja näkyyhän tuossa noita hiuksiakin, ne on oikeesti noin lyhyet ! [2] aamupala [3] viimepäivinä oon kuluttanu monta monituista tuntia tuon bilsan työn kanssa ja just äsken sain sen viimein valmiiks, jipiii [5] vielä suurempi jipii on kuitenkin nää liput !!!
Tänään näin Pinjaa pitkästä aikaa, hengailtiin meillä ja käytiin ostaa vähän karkkia:-) Äsken yritin lukee vähän hissaa mut ei siitä tuu mitään, ylihuomenna koe mut nuo asiat ei vaan tartu miun päähän.. Oon ollu koko päivän ihan ilonen noitten keikkalippujen takia, tuleepahan vähän jotain piristystä ens viikkoon kun se muuten näyttää kovin kokeiden täyttämältä ! Nyt meen kattoo vielä pikaseen Helsingin herran viimeset minuutit ja sitten nukkumaan että jaksaa herätä aamulla filosofian tunnille, mukavaa viikkoo kaikille :--)

18 kommenttia:

 1. voi että kivoja fotojaa! (:

  VastaaPoista
 2. Miten muokkaat näitä sun kuvia, tai mitkä asetukset sulla on kamerassa, kun nää kuvat on jotenkin niin ''kirkkaita''? Tai siis sellasia, no emmä osaa selittää, mut toivottavasti tajusit:D Mut tosi kiva blogi sulla !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä lisään vähän kirkkautta photoscapella muokatessani, kamerassa kuvaan yleensä P-asetuksilla :P kiitos paljon! :)

   Poista
 3. oon aina rakastanu sun ihania kuvia, oot ihan älyhyvä kuvaaja :) eikö blogger ikinä herjaa sulle että blogin kuvakiintiö on täynnä? Mulla on tommonen ongelma ja aattelin osaisikko auttaa? :) kiitos valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kiitos hirveesti :--) lataan flickrillä kuvat eli bloggerin kuvakiintiö ei täyty! suosittelen flickrillä lataamista, kuvien laatu säilyy hyvänä eikä tarvii huolehtia noista ärsyttävistä latausten rajotuksista :-D

   Poista
  2. okei! KIITOS tosi paljon!!! :--)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. enkä ole, mutta kiitos :))

   Poista
 5. mistä toi cheap monday- toppi on ? ihana!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on viimekeväänä Weekdaystä ostettu :-)

   Poista
 6. Oi ihanat hiukset! Sopii sulle huippuhyvin! ;)

  VastaaPoista
 7. tykkään topistasi ;)

  VastaaPoista
 8. toi chris renen young homie on oikeesti mahtava biisi! :D mut hienoja kuvia ja nätti oot :)

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm