29. heinäkuuta 2012

you make me laugh a little louder, love a little harder

Image and video hosting by TinyPic 215 183 Image and video hosting by TinyPic 199 202 191 Tällä viikolla on monena päivänä ollu jo ihan oikeita kesäkelejä, on päässy loikoilee aurinkoon ja töissäkin on ollu aika kiirettä. Nyt kuitenkin sataa vettä ja äsken oli ukkonenkin mut jospa se tuosta illaks paranis, tänään on nimittäin Savonlinnan iha ikioma juhlapäivä toisin sanoen Olavinpäivä :-) Illalla ois siis tarkotus suunnata kaupunkiin päin ja huomenna viettelenkin sitten vapaapäivää toivottavasti auringossa makoillen. Mut nyt tää tekstin kirjottaminen ei oikein luonnistu joten taidan suosiolla lopetella, kivoja sunnuntaita ja savonlinnalaisten kanssa törmäilläänkin sitten illalla!

Pakko vielä mainostaa vähän, nää biisit on soinu replaylla viime päivinä ja täytyy sanoo että on kyllä hyviä! Tuo jälkimmäinen on siis muutaman paikallisen poitsun tekemä :-D

18 kommenttia:

  1. toi en oo homo on kyllä ihan huippu, haha! :-D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana blogi sulla! Täältä oon saanu paljon inspistä mm. vaateisiin :D Ja tosi kauniita kuviia!!

    VastaaPoista
  3. voi ootpas sä ihana ♥

    VastaaPoista
  4. oon kattonu noit sun bikiinejä aijemmissa postauksissa ja on pitäny kysyy et mistä ne on ostettu ? tosi ihanat !

    VastaaPoista
  5. kuvaatko useimmiten tolla 50mm objektiivilla? ja oon kuullu et se on hyvä, mitä mieltä sä oot ite siitä (oisin nimittäin hankkimassa semmossen)? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kuvaan! se on mielettömän hyvä, en tulis enää mitenkään toimeen ilman sitä :-) suosittelen ehdottomasti, hinta-laatu suhde on todella kohdillaan!

      Poista
  6. toi toinen kuva on mielettömän upee ! ♥

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, oot upea ! Täälläpäin taas päivät alkaa lämpeemään vasta illalla kun päivällä olis fiilikset lähteä yyteriin. No luultavasti tännekin vielä saadaan kunnon helteet ennen kesäloman loppua :) Kiva huomata että on muitakin jotka tykkää puurosta ja mustikoista, nam

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon! :-) oi että, yyteri... ♥ sinne ois kyllä kiva päästä hellekelejä viettämään! puuro ja mustikat on kyllä aika nami yhdistelmä :)

      Poista
  8. mistä toi valkonen paita on?

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm