10. lokakuuta 2012

why does it feel so good but hurt so bad, my mind keeps saying "run as fast as you can"

038 116 031 057 200 140

1 Koulukuvat tuli viime viikolla.. 2 Eilen oli kokeidenpalautukset ja nyt on kyllä helpottunu olo! Enkku meni 6,2:lla läpi ja yhteiskuntaopista tuli lähes lukematta kasi. Terveystiedosta sain myös kasin, siitä oisin oottanu ehkä vähän parempaa mut toisaalta panostusmäärä koeviikkoon oli taas aika pientä :-D Bilsan risteytystehtävät meni aika nappiin mut essee ei sit niin hyvin lähtenykkään, silti kurssinumeroks sain siitäkin kasin jee :-) 3 Paardikuva viime viikonlopulta, siniset luomivärit ja kirkkaat poskipunat kuului teemaan 4 Kävin äsken ostamassa h&m:ltä kaikkee tarpeellista kuten neuleen -20 % alennuksella, valkosen peruspitkähihasen (niitä tarvii aina), mustat lapaset ja puhelimeen takakuoren 5 Välttelen kouluhommia, otan itestäni kuvia jooh 6 Tän jakson aineet, liikaa tekemistä ja tehtäviä joita en saa aikaseks tehdä ja koeviikosta on tulossa aika herkku näitä kirjoja päntätessä..

Miulle ei kuulu mitään uutta eikä ihmeellistä, ja siks ei oo varmaan täälläkään puolella miusta mitään kuulunu. Koulua, salia, kavereita, samanlaista arkea päivästä toiseen mutta ei oikeestaan mitään valittamistakaan tässä oo:-) Tykkään tän jakson kolmesta kympin aamusta, tykkään syksyn väreistä ja syysjuttujen ostelusta, tykkään siitä kun treenaaminen tuntuu niin hyvältä, tykkään siitä että miulla on ihania kavereita ja perhe, tykkään siitä kun välillä voin vaan käpertyä peiton alle kattomaan salkkareita tai skinssiä, tykkään siitä että ihan kohta on loma. Ees tämmösinä sadepäivinä pyöräily kouluun ja takasin ei tunnu niin pahalta kun tiiän että parin viikon päästä istun lentokoneessa matkalla lämpimään. Nyt miun pitäs opiskella jotain kudoksista huomista anatomian ja fysiologian tuntia varten mutta kova nälkäkin ois ja kohta pitäis jo valmistautuu lähtemään tunnin powerspinniin. Heippahei tältä erää ja kivaa lokakuuta kaikille!

22 kommenttia:

  1. ELLI :------DDDDDDDDD mie en kestä tuota meiän yhteiskuvaa.......näytän ihan tiedät kyllä keneltä tuolla me gusta ilmeellä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KATRI XDDD miusta tuo on aika onnistunut kuva, hyviä jäljitelmiä ollaan molemmat!

      Poista
  2. ooo mul on toi sama neule ihan rakkauspakkaus <3

    VastaaPoista
  3. musta on aina hirveen kiva ku oot päivittäny blogin! tykkään tästä ihan huisisti! Oot toosi kaunis ja sulla on aina kivoja ja hyviä kuvia :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla tämmöstä palautetta kun ite oon ollu vähä pallo hukassa tän blogin kaa viime aikoina, ei jotenkin meinaa enää kiinnostus riittää tähän ja taso vaan laskee kun ei ehi päivitellä.. mut eihän tän pitäs mitään suorittamista olla :-p kiitos paljon! :-)

      Poista
  4. Sinä olet kaunis ja sinulla on ihana hymy!! :)

    VastaaPoista
  5. Oi vähän sul on ihana toi koulukuva ! :)

    VastaaPoista
  6. ihana sinä ku puhut tollee mie :) se on ihanan kuulosta mun mielestä ! mut oot tosi kaunis ja sulla on hieno käsiala :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa, kiva kuulla :-D kiitos paljon siulle! :-)

      Poista
  7. Oi oot tosi kaunis tossa kahen kuvan kollaasissa! Tykkään lukee sun blogia :)

    VastaaPoista
  8. oot nii kaunis ja mun mielest toi koulukuva on onnistunu superhyvi! ♥

    VastaaPoista
  9. minnes lämpimään oot menos? :)

    VastaaPoista
  10. Liity lukijaks jos kiinnostaa :)

    http://apieceofourlives-sn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Älyttömän ihania kuvia! Muokkaatko näitä ollenkaan ja millä asetuksilla otat kuvia yleensä?:-)

    VastaaPoista
  12. Jollain sentään onnistu koulukuvat :D !

    http://you--smile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Voi miten upeasti on tuo koulukuvasi onnistunut! Aivan ihana kuva ♥

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm