9. joulukuuta 2012

lazy sunday

8 6 5 2 7 9 4 3 10a 1

kuvat: justgirlythings

Oon viettäny tätä päivää sängyn pohjalla ja parannellu kurjaa oloani kuuntelemalla hyvää musiikkia, kattomalla veikan kaa salkkareita ja frendejä ja syömällä hyvää ruokaa. Oon myös uuden addiktioni pakottamana lipitelly mukitolkulla glögiä, se on vaan niin hyvää! Tiedän että mantsan kirja pitäs avata vielä tän illan aikana mut toisaalta taidan vaan haluta pitää tän päivän loppuun asti ihan vaan laiskana sunnuntaina. Vaikka tän päivän suurin saavutus onkin ollu nouseminen muutamaan otteeseen tästä sängystä, niin miusta tuntuu että mie kaipasin just tämmöstä löhöilyä tänään ja oon ilonen etten oo pakottanu itteeni mihinkään. Nyt miusta kuitenkin tuntuu että raitis ilma ei tekis ollenkaan huonoo ja koirakin taitaa ootella että joku veis sen ulos, elikkäs nyt vedän lenkkikamat niskaan ja lähen uhmaamaan noita kinoksia mitkä tuonne ulos on viikonlopun aikana ilmestyny!

Ja pahoitteluni siitä että jouduin taas turvautumaan noihin kuviin, kameran muistikortti huuti tyhjyyttään eikä miun tää päivä mitenkään kovin kuvaamisen arvoinen oiskaan ollu... :-D Mut on nuo kuvat miun mielestä aika ihania kuitenkin ja tää päivä on kulunu niitäkin katellessa, lupaan silti palailla ens kerralla omien kuvien kaa!

10 kommenttia:

 1. ei liity tähän postaukseen, mut onko siul iphone?:)

  VastaaPoista
 2. miten saat ton tekstin sillee, että se on tuolta reunoilta ns yhtä levee kuin noi kuvat? : )


  www.chaasingthesun.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä.. :-D miulla se tulee kyllä iha automaattisesti noin!

   Poista
 3. miten mä saan mun blogiin tollaset biisilinkit ?? hehee sul on tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. klikkaat youtubessa sen kappaleen alta JAA ja sitten UPOTA ja sitten kopioit sen koodin siitä tuonne blogitekstin html:ään :-) ja jos haluut sen tollaseks pieneks niin muutat korkeudeks 25! toivottavasti tajusit jotain :-)

   Poista
  2. Voi kiitos ihanaa sust oli paljon apuu :) !

   Poista
 4. Onko teillä koira? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eii oo, hoitokoira vaan kylässä taas :-)

   Poista
 5. Sulla on ihana blogi! Tässä mun blogi täältä Australiasta :)

  http://pienenmaailmanmatkaajanblogi.blogspot.com.au

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm