26. tammikuuta 2013

uutta tukkaa ja muuta kivaa

1 3 4 5

Heipparallaa! Tauti alkaa vihdoinkin olla selätetty, enää vähän yskittää mut olo on jo paljon parempi :-) Tiistaina menin jo vanhojentanssiharkkojen takia kouluun ja loppuviikolla jäinkin sitten joka iltapäivä pariks tunniks oppituntien jälkeen koululle, oppilaiden oman tanssin ja jatkojenjatkojen suunnittelun merkeissä. Pakko kyllä sanoo että on tää älyttömän mukavaa tää vanhojentanssihössötys!! Oikeestaan paljoo mistään muusta tuu enää ees puhuttua, mutta onhan tää ihan upeeta ja ainutlaatuista aikaa :-)
Keskiviikkona kävin pitkän tauon jälkeen kampaajalla, pituutta lähti aika paljonkin niinku vikasta kuvasta näkyy ja tehtiin miulle myös miun koekampaus vanhoja varten. Nyt nää hiusset on ihanan hyväkuntoiset ja siitä kampauksestakin tuli tosi kiva, jee! Tätä viikonloppua oon viettäny erittäin hyvissä tunnelmissa: ihanien tyssien kanssa, mahtavia herkkuja syöden ja kipeilyjen jälkeen oon päässy treenailemaankin. Tänään tulin jo aikaisin kotiin koska oon aika väsynyt ja nyt aattelin kattoo eiliset salkkarit katsomosta ja sitten varmaan kaivaudun jo peiton alle ja isken päätä tyynyyn... Toivottavasti teidänkin viikonloput on sujuneet kivasti! :-)

Semmoista vielä täytyy kysyä teiltä instagramin käyttäjiltä, että onko teillä ollut ongelmia kommenttien kanssa siellä? Mie en pysty enää kommentoimaan omiin kuviini enkä toisten kuviin yhtään mitään kun ne omat kommenttini ei näy :-( Oon taistellu tän asian kanssa jo pitkään ja vaikka on pienestä asiasta kyse niin alkaa mennä hermot... Somebody help me?!

9 kommenttia:

 1. Mulla toimii instagramissa välillä se kommentointi ja välil ei.. :/

  VastaaPoista
 2. Mulla toimii normaalisti, mutta monella kaverilla ei toimi :( jotkut on tehny toisen käyttäjän jolla sitten kommentoi jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. monella miunkin kavereista on tätä ongelmaa välillä mutta miulla se kommentointi ei toimi nykysin enää ollenkaan :-/

   Poista
 3. miks teillä on noin paljon koiria , onko ne kaikki teidän ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä ei oo yhtään koiraa kotona :-D nää kaikki täällä näkyvät on hoidokkeja!

   Poista
 4. Tosi kivan olonen blogi, jään kyllä ehdottomasti seurailemaan. :) Millä kameralla muuten kuvaat? ps. oot älyttömän kaunis!

  http://julia-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ja tervetuloa lukemaan! :-) kamerani on canon eos 1000d :-)

   Poista
 5. Kiva tää blogis :) Käythän kurkkaamas munki blogin? (:
  >> http://twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm