10. helmikuuta 2013

new instagram

201

Tänään kyllästyin miun instagramin temppuiluun ja tein itelleni vihdoin uuden käyttäjätilin. Pari kuukautta sitten miun instagram lakkas näyttämästä miun omia kommentteja ollenkaan, mut sen kommentointiongelman kanssa pärjäsin vielä jotenkin... Viikko sitten huomasin kuitenkin etten pysty enää alkaa seurata ketään enkä myöskään lisäämään kuvia ja tänään meni lopullisesti hermot siihen. Tein sitten uuden tunnuksen itelleni sinne ja nyt oon riemukseni ja ilokseni huomannu että myöskään tämä uusi käyttäjä ei toimi!!! Voin sanoa ettei ollu itkupotkuraivarit ja kännykän heiton maailmanmestaruus kaukana... Okeiokei, kyse on oikeestaan aika säälittävän pienestä asiasta mut kyllä ottaa päähän. Entiselle käyttäjälleni en aio kuitenkaan enää palata, joten kerrompa täällä nyt sen uuden siltä varalta että se nyt alkais toimimaan...

UUSI INSTAGRAM: elliilona

EDIT: Nyt en tiedä enää mitä sanoa, mutta siis huomasin tuossa äsken kun huvikseni kokeilin vanhaa instagram tunnustani että sehän toimii taas. Eli tämä uusi on nyt sitten aivan turha... Ainakin toistaseks! Elikkäs minuu voi edelleen seurata nimellä ellliko :-D Joojoo tiedetään, miultakin meinaa usko loppuu tän touhun kanssa...

9 kommenttia:

 1. Poista instagram sovellus puhelimestas ja lataa se uusiks:) sit saattas toimii !:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tehny tuon monta kertaa, viimeks tänään... ei auta! :-(

   Poista
  2. päivitä se instagram (: mulla ainaki toimi !!

   Poista
  3. oon päivittäny aina kun tulee uus päivitys instagramista mut ei oo auttanu sekään :-( tulispa pian taas uus päivitys ja ne ois vihdoin korjannu tän ongelman!!!

   Poista
 2. Mulla kävi niin että en pääse kirjautumaan enää sisäänkään, se valittaa että "käyttäjätili poistettu käytöstä" vaikka en oo tehny mitään, enkä ees pysty luomaan vanhalla sähköpostiosotteella uutta, vaan pitäs luoda uus, mitä en kyllä pelkän instan takii tekis :-( mutta oot tosi kaunis Elli, sun blogi on yks mun lemppareista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeiih, nyt vaan odottelen sitä että miullekkin käy noin... D-: tosi tyhmääää! toivottavasti tää ongelma korjattas kohta.. mutta kiitos hurjan paljon kehuista, mukava kuulla että pidät noin paljon blogistani! :-)

   Poista
 3. oot tosi nätti! :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sul on tosi kiva blogi ja rakastuin heti noihin sun hiuksiis!:)

  http://www.juttistory.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm