1. maaliskuuta 2013

instagram pelleilyä part 564382917

Osa teistä on varmaan jo ihan kyllästyneitä tähän miun instagram sähläykseen ja voin sanoo että niin oon mie itsekkin! Oon siis joutunu jo kertaalleen tekemään itelleni uuden käyttäjätilin mutta sekään ei toiminu: en pystyny lisäämään kuvia enkä kommentoimaan enkä loppujen lopuks enää ees alottaa seuraamaan ketään... Tänään sitten päätin kokeilla vielä kerran uutta käyttäjätiliä ja lupaan että tää on viimenen kerta kun sen teen, toimii tuo uus nyt sitten tai ei. Hävettää luoda aina vaan uutta ja uutta käyttäjää sinne....Nyt vaan toivon että tää pelleily alkas miun kohdalla jo riittämään ja pelittäis vihdoinkin tuo kolmas käyttäjäni! Elikkäs taas kerran...

UUSI INSTAGRAM/MY NEW INSTAGRAM: elliilonaa

4 kommenttia:

 1. Mulla on just tuo sama ongelma! Niin ärsyttävää oikeasti! Oon tehny sen itekki nyt kaks kertaa uuestaan, mutta en edelleenkään pysty lisäämään kuvia sinne, enkä alkaa seuraamaan ketää. Ja päätin nyt etten tee sitä sitten ollenkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan sairaan ärsyttävää oikeesti!! voi ei :--( eiköhän tuo miun kolmas käyttäjäkin sano kohta ittensä irti niin sitten miekin varmaan luovun koko helkkarin instagramista..

   Poista
 2. Lukeeks kukaan sun perheestä sun blogia, tai tietääkö he ylipäätään että pidät blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä kaikki meiän perheessä tietää että pidän blogia :-D äiti käy välillä lukemassa, terkkuja sinne vaan!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm