24. toukokuuta 2013

uusia asioita vaatekaapissa

img_003 020

Tänään käytiin Katrin kanssa niin ja näin menneen bilsan kokeen jälkeen pitkästä aikaa kaupungilla pyörimässä ja muutama kiva kesänen juttu sieltä tarttuikin mukaan! H&M:ltä ostin tuommosen valkosen läpikuultavan topin vitosella ja Lindexistä valkosen teepparin hintaan 7.95.

088

Nää balleriinat ostin kympillä hooämmältä väliaikaisiksi hätävarakenkuleiksi koska tajusin vähän aikaa sitten ettei miun kenkävalikoimasta löydy yksiäkään mustia balleriinoja, missä välissä näin on päässy käymään?! Kesäksi on kyllä pakko saada kivoja kesäkenkiä lisää!

106

... ja sittarin irtokarkkitarjousta ei tietenkään voinu ohittaa...

040

... eikä myöskään näitä söpöjä pitsishortseja! Aluks kolmenkympin hinta tuntu vähän kirpasevalta mutta sovituskopissa se ei tuntunu enää yhtään niin pahalta, koska nää oli niin kivat jalassa ja uskon että vielä kivemmat kunhan jalkoihin saa vielä vähän lisää väriä :-) Nämäkin on siis Lindexiltä!

099

En ees muista millon oisin viimeks shoppaillu itelleni jotain kivaa ja koenkin nyt pientä materialismionnellisuutta tän päivän löydöistä. En oo kyllä ihan varma että onko tää itsensä hemmottelu tässä vaiheessa koeviikkoa vielä ihan paikallaan kun vasta ensimmäinen koe on paketissa, yleensä oon palkinnut itteni jotenkin vasta koeviikon jälkeen... Ens viikolla ois jäljellä vielä terveystiedon ja enkun kokeet sekä ruotsin puhekurssin suullinen koe, ei siis mikään helppo viikko edessä. Mutta eiköhän siitä jotenkin selvitä, vaikka sen ajatuksen voimalla että viikon päästä tähän aikaan oon jo kesälomilla! Täksi illaksi aattelin unohtaa kokeisiin lukemisen ja keskittyä rentoutumaan, toivottavasti tulee kiva ilta :-) Jokos teillä on viimeset loppurutistukset koulussa ohi?

18 kommenttia:

  1. Tää sun blogis on ihan huippu! :-) mitä mieltä oot muuten tost 50mm objektiivist et onks se millane ja kannattaako ostaa? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva jos tykkäät! :-) oon ollu siihen aivan supertyytyväinen, käytän sitä lähes aina ja on todellaki hinta-laatu suhde kohdillaan. sillä saa vähän hämärämmässäkin kohtuuhyviä kuvia ja muutenkin tarkennus on ihan eri luokkaa mitä 18-55mm. suosittelen ehottomasti :-)

      Poista
  2. ihanat noi shortsit ! aiemmin en oo yhtään tykänny tollasista, mutta nykyään ihan mieluusti kotiuttaisin itselleni tuollaiset :)
    maanantaina viimenen työharjottelu päivä, ja vasta torstaina koululle siivoileen kaapit ja perjantaina valmistujaisjuhla <3 :D

    - maritttta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miekään en joskus ihan syttyny tuommosille mutta nuo oli kyllä pakko napata mukaan :-) ei paljoo jäljellä siis sielläkään, kohta se on ohi!

      Poista
  3. sinulla on niin kiva blogi ja minä niin rakastan noita siun silmiä ! <3

    VastaaPoista
  4. Ohi on kaikki seiskaluokan kokeet, wiuh! :) Saispa jo tietää tulokset :-D
    Kivaa kesää sulle, oot niin kaaaaunis ! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva, no pian saat tietää! :-) kiitos paljon ja samoin kivaa kesää sinulle !

      Poista
  5. Itsekin kävin tänään pitkästä aikaa shoppailemassa. Tosi kivoja vaatteita oot löytänyt! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. shoppailu tuntuu kyllä pienen tauon jälkeen aina kivemmalta :-D kiitti, miekin tykkään!

      Poista
  6. Oot tosi kaunis ! käytätkö kuvanmokkaus ohjelmia ja jos käytät niin mitä?

    VastaaPoista
  7. Ja hei, kun toi Flickr on uudistunut niin osaatko neuvoa, miten saan ne kuvien HTML- koodit sieltä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kun se kuva on silleen isona siinä niin oikeesta alalaidasta löytyy jotain symboleja niin sieltä semmosen nuolisymbolin kohalta löytyy ne jakamisjutskat :-p en osaa oikein selittää!

      Poista
  8. oot Elli ihana ja niiin söpönen ♥

    VastaaPoista
  9. oot ihan sika kaunis mut mistä toi paita on mikä sul on päällä tos kuvas?:)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm