16. kesäkuuta 2013

helsinki kuviii

272 194 138 126 098 174 114 133 047 096

Vietettiin perheen kanssa viikonloppuu Helsingissä meidän sukulaisten uudessa kivassa kämpässä ja vaikka oli ihan jees viikonloppu niin täytyy sanoo että miun perhelomailukiintiö on nyt kyllä vähäks aikaa täynnä... :-D Ihana olla kotona taas! Tein muutaman hyvän ostoksenkin ja niitä voisin esitellä täällä blogin puolella kunhan taas kerkeän.. Nää kesän ekat viikot on nimittäin menny ihan hujauksessa ja tekemistä on riittäny, pitkiä ja väsyttäviä päiviä töissä ja illat oon pärtsäilly millon missäkin. Aika paljon on tullu istuttua auton ratissa sillä mie pääsin sen inssin läpi !!! Hihii vieläkin alkaa hymyilyttää kun mietin sitä fiilistä kun sain sen väliaikasen ajolupalappusen käteeni... Tällä viikolla tuli jo se ihka oikee ajokorttikin postissa, ai että :-)
Tässä lähipäivinä yritän töistä huolimatta saada salikortillekkin ladattua aikaa, tää treenittömyys alkaa tuntua tosi ikävältä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Käyn sitten siellä salilla vaikka öisin jos en päivällä kerkee! Mutta nyt voisin mennä treenailemaan noita kunnon yöunia, huomenna nimittäin taas työpäivä ja viikonlopun aikana tuli melko vähän nukuttuu joten väsymystä on havaittavissa.. Kivaa uutta viikkoa kaikille ja toivottavasti aurinko paistais! :-)

ps. Kehotan kaikkia lukemaan ihanan Idan blogista loistavan tekstin joka käsittelee nykypäivän bloggaamista! Oon tuon tytön kanssa samaa mieltä niin monesta blogeihin liittyvästä jutusta että pakko suositella teitäkin lukemaan. Pääsette lukemaan Idan tekstin tästä :-)

9 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla ♥ Oot näddi c:

    VastaaPoista
  2. Siis ootko sä jo 18 vai häh ? :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nooh mitäs luulet jos oon ajokortin saanu ja auton ratissa istunu... :-D mutta väännetään nyt rautalangasta, täytin 18 pari viikkoa sitten!

      Poista
    2. jaahas, no en tienny et ajokortin oot saannu ja mä oon 13 ja auton ratissa istunu .. :)

      Poista
    3. no enkös mie tuossa just kirjottanu että sain inssin läpi...? :-D ja se tarkottaa toisin sanoen sitä että ajokortti löytyy taskusta...

      Poista
    4. nojooo sori nyt vaan mut jees blogi sul

      Poista
  3. Nätti! :) ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm