2. syyskuuta 2013

syyskuun toka

Hej mina alla läsare! En nyt tiiä menikö tuo ihan oppikirjan mukaisesti, mutta yritin ainakin... Oon nimittäin viettäny koko illan ruotsin kirjojen parissa ja nyt tää suomeks kirjottaminen tuntuu vähä takkuselta.. Mutta ehkä hyvä näin, sillä viikon päästä on kirjotuksia starttailtu jo ruotsin kuuntelulla, apua! Viime aikoina miun elämässä ei oo kyllä tapahtunu mitään erityisen ihmeellistä mistä voisin tänne höpötellä; koulua, treenailua, lukemista, vähän kavereitakin välillä... Kaikki ylimääräinen energia täytyy yrittää suunnata noihin lähestyviin kirjotuksiin ja siks täällä blogin puolellakin on aika hiljaista ollu. Tällä viikolla yritetään kyllä Katrin kanssa saada aikaseks käydä ottamassa vähän kuvia, mutta sitä ennen saatte tyytyä taas kerran puhelinkuviin, heh.. Näistä osa on tuolla instagrammin puolella kyllä jo näkynytkin ja sieltähän miut löytää siis nimellä elliilonaa :-)

__3

1. Aamulenkit, aivan parhautta. Minuu on siunattu tässä jaksossa parilla myöhäisellä aamulla eli lenkille ei tarvii nousta ees kovin aikaisin, mikä sopii miun kaltaiselle aamunukkujalle erittäin hyvin. 2. Lenkin jälkeen on paljon pirteempi fiilis lähtee koulun penkillekkin :-)

__2

1. Olin viime viikolla Jassin luona yökylässä ja koska hänen ihana uusi kämppänsä sijaitsee melkein kuntosalin naapurissa, käytettiin tilaisuus hyväksi ja käytiin vähän yötreenailemassa... 2. ...ja yötreenailun jälkeen kevyet palkkarit oli tietysti paikallaan, tehtiin nimittäin tuommoset aivan uskomattomat leivät! Paistettiin täysjyväpatonkia uunissa ja väliin tungettiin tuorejuustoa, tonnikalaa, raejuustoa, kurkkua, tomaattia ja mausteeks vielä pippuria.

__5

1. Viime viikolla miun kesäauto, ikivanha fiestaromu joutu väistymään MIUN uuden punaisen nuolen tieltä... No ei se mikään uus oo eikä ihan nuolikaan, mutta erittäin hyvin toimiva auto ja pointtihan oli että se on nyt lähes ikiomani! 2. Vielä on aika monta näistä kirjoista lukematta... Oonko ainut jolta se loistava lukusuunnitelma meni jo heti ekalla viikolla pieleen ja nyt alkaa olla kiire?

__4

1. #after #amazing #workout ja mitä näitä nyt on... :-D 2. Jassin luona yökyläillessä herkuttelu jatku seuraavana aamuna kanawokilla, ei harmittanu että joutu kouluruuan sijasta syömään tämmöstä.

__1

1. Meiän pihalla asustelee tällä hetkellä aivan ihana oravaperhe ja pari uteliasta oravanpoikasta on tullu tekemään lähempääkin tuttavuutta... Söpöjä otuksia! 2. Mie täällä hei.

Mutta nyt mie taidan hipsiä tästä unten maille, hyvää yötä kaikille ja mukavaa viikkoa! :-)

10 kommenttia:

 1. Joo, miulla meni lukusuunnitelma kävyiks jo kahen päivän jälkeen ja ruotsia en oo lukenu yhtään, uskonnosta vielä 4 kirjaa lukematta ja molemmat on tosiaan tässä alle kuukauden sisään. Miksi voi miksi se lukemisen alottaminen on niin vaikeeta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivoivoi, mikä meitä vaivaa... :-D ite tein kyllä semmosen lukusuunnitelman että tiesin jo sitä suunnitelmaa tehdessä ettei tää tuu onnistuu ikinä.. ja niinhän siinä on käyny että kaikki muu on kiinnostanu enemmän ku lukeminen, mutta luotan siihen että vielä on aikaa jonkunlaiseen loppukiriin! :-D

   Poista
 2. Mitä aineita kirjotat nyt syksyllä? Entä keväällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjotan nyt syksyllä ruotsin ja terveystiedon ja keväällä äikän, enkun, matikan ja varmaankin psykologian :-)

   Poista
 3. *alla mina läsare;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et uskokkaan miten kauan mietin että kummin päin se on, mutta pitihän se arvata etten ees tuota yksinkertasta lausetta onnistunu saamaan oikein! :-D

   Poista
 4. Ootsä sinkku? Ootko ikinä seurustellu? Meinaan, oot aika upee ilmestys!!!! Jos oot sinkku niin käyn näyttää savonlinnalaisille pojille nyrkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha ihana kommentti ja kiitos! :-D en oo seurustellu, mutta en silti vaadi että tuut myllyttää näitä savonlinnan poikia... kiitos kuitenkin tarjouksesta ja päivää piristävästä kommentista! :-D

   Poista
 5. hei onko siulla instagramia :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, se lukee tuolla tekstissäkin :-D mutta käyttäjänimeni on siis elliilonaa !

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm