20. lokakuuta 2013

lomaterkut

2 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Miulla ei yksinkertasesti riittäny voimat siihen että oisin ladannu photoscapen tälle porukoiden uudelle koneelle ja alkanu muokkaamaan kuvia, joten vietin taas iltaani täällä ja nappailin muutamia kuvia tän tekstin seuraks... (pakko antaa pieni katkera huomautus iskän logiikasta ostaa hänen ja äidin käyttöön uusi kone kun miun kone on käyttökelvoton...) Mutta siis, perjantaina alkoi odotettu syysloma, joka miun tapauksessa on kuitenkin täynnä toimintaa! Töitä on monena päivänä ja vapaapäivinä ois aikomus käydä sekä Kuopiossa että Mikkelissä, nähdä kamuja, treenata sekä valitettavasti työstää myös jotain rästiin jääneitä kouluhommia. To do-listalla on nimittäin kaksi kappaletta psykan sovellustöitä, yks enkun yo-vihko sekä aine ja joku Juhani Ahon kirja luettavana... Eipähän oo tekemisen puutetta! Ens viikon aikana ois kiva keretä ottamaan jotain kuviakin kun tuolla ulkona on vielä ihan kivan näköstäkin ja aurinkokin näyttäytyy välillä, vaikka onkin pirun kylmä. En oo millään muotoa talvi-ihmisiä ja viime päivinä oon palellu jo ihan tarpeeks... Varmaan talveenkin vois asennoitua positiivisesti, mutta se on vaan karu tosiasia etten pahemmin tykkää siitä! :-D
Nyt mie alan olemaan jo melkoisen väsynyt ja aamulla pitäs jaksaa herätä töihin, joten taitaa olla miun aika siirtyä tuonne petiin.. Kivaa lomaa kaikille lomalaisille ja hyvää yötä ja mukavaa viikkoa kaikille muillekkin!

8 kommenttia:

  1. Täällä ilmottautuu toinen, joka ei tykkää talvesta, _yhtään_... Mut tosi kivat noi kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla etten oo ainoa talven inhoaja! :-D kylmyys ei vaan sytytä minuu... ja nuo kuvat on miustakin kivoja, noita vois katella loputtomiin!

      Poista
  2. Ihan sairaan ihana blogi sulla ja kirjotat tosi kivasti!♥ http://junesalise.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. voisitko tehdä joku kerta sellatteen musiiikki postaukse taas ? (: kuuntelet ihan sika hyvää musiikkia mitä oot tänne blogin puolelle kappaleita linkkaillu ! ja sun kroppa ... ai että . kauan sun on mennyt reenata ja ootko joutunu muuuttaan mitenkään erikoisesti ruokavaliotasi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehdä! :-) oon treenannut nyt reilut kaks vuotta kuntosalilla, mutta ekan vuoden kävin oikeestaan vaan ryhmäliikuntatunneilla ja spinnissä.. joskus vuosi sitten aloin treenata saliohjelman kanssa puntin puolella ja tykkään siitä touhusta tosi paljon, jossain vaiheessa se sitten syrjäytti nuo jumpatkin.. nyt oon kuitenkin ehtinyt käymään töiden takia vähemmän itse treenaamassa :-/ ja ruokavaliotani en oo muuttanut yhtään, syön itse asiassa melko epäterveellisesti ja herkuttelen vähän liikaakin, mutta en oo ottanu mitään stressiä tuosta ruokavalio puolesta.. :-) oon aikamoinen ruualla nautiskelija nimittäin!

      Poista
  4. miten oot viihtyny töissä? mitä kaikkee siun työnkuvaan kuuluu? onks siulla hyvä palkka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon viihtyny töissä tosi hyvin! miun työnkuvaan kuuluu siis asiakaspalvelu vastaanottotiskin takana, teen siis esimerkiks jäsensopimuksia. näin alkuvaiheessa oon myös saanu aika paljon esitellä ihmisille Kristalli Sportin tiloja :-) ja palkka on sopiva!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm