24. huhtikuuta 2014

take my body

IMG_8000 IMG_8858 IMG_8922 IMG_8891 IMG_8973 IMG_8869 IMG_8980

Huomenta! Huoneeseen tulviva auringonpaiste herätti miut tänä aamuna jo puoli kahdeksan aikoihin enkä saanu enää unen päästä kiinni, joten päätin tulla laittelemaan tänne muutamat parin päivän takaiset kuvat. Nää kuvat napattiin Tiian kanssa tiistaina eikä t-paita päällä tullu edes kylmä. Parin viileämmän päivän jälkeen viikonlopusta ois vissiin tulossa taas lämmin ja aurinkoinen, mut ite en pääse siitä hirveesti nauttimaan... Vanha tuttu Lippakioski nimittäin kutsuu minuu taas ja sen lisäks miulla on tänään ja huomenna Kristalli Sportissakin työvuorot. Huomiselle oiskin tiedossa semmonen 11-tuntinen työpäivä, toivottavasti siitä selvitään.. Mutta nyt mie taidan jatkaa aamuani laittamalla Gossip Girlin pyörimään ja makoilen ainakin yhen jakson verran täällä sängyssä vielä. Kivaa viikonloppua kaikille, nauttikaa auringosta tän erään työmyyränkin puolesta!

PS. Kuunnelkaa tuo Ellien cover All I Wantista, se on ihana.

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä se sun viininpunanen huivi on ostettu jos on sellasia valkoisia siksak-kuvioita, jota käytit yhes aiemmassa postauksessa?:D äää niin ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on Piecesin huivi, Vero Modasta ostettu! :-)

   Poista
  2. Itken kateellisuuttani täällä, meilläpäin pitää kulkea vielä takki päällä. :( ensimmäisiä lämpöjä ootellessa!
   Ihan superkivoja kuvia, ootte nättejä <:

   Poista
  3. älä itke, nuo lämpimät kelit lähti täältä yhtä nopeesti ku tulikin! eli takki päällä vedellään täällä taas... kesää kohti mennään kuitenkin eli eiköhän se lämpökin sieltä vielä löydä tiensä takaisin :-) ja kiitos paljon siulle!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm