28. heinäkuuta 2014

kesäinen asu

IMG_3496 IMG_3580 IMG_3532 IMG_3549 IMG_3623 IMG_3503 IMG_3597
toppi Bikbok shortsit Gina Tricot kengät H&M kukkapanta Glitter
Nyt voitte piirtää rastin seinään, sillä täältä pesee harvinaista herkkua (?), nimittäin asukuvia. En edes muista millon oisin viimeks julkassu kuvia pelkästään asustani täällä blogissa, enkä usko että tästä on ihan kohta tulossa tapa, mut vaihtelu virkistää. Kuvissa näkyy siis erään hellepäivän look, jossa näkyy sekä kesän käytetyimmät shortsit että kengät. Nuo pitsiballeriinat alkaa olla jo vähän aikansa eläneen näköset, mut shortsit on kestäny tosi hyvin menossa mukana arasta väristään huolimatta. Huomatkaa muuten tuo miun pää, ei vissiin voinu pitää sitä suorassa ees yhdessä kuvassa vaan pitää kallistella joka suuntaan ku joku koiranpentu...
Tänään on ollu kaiken kaikkiaan tosi onnistunu päivä. Vaikken päässykkään nauttimaan helteestä ulkoilmaan, miun päivään kuului monta kivaa juttua: aamupala ja kuulumisten vaihto Katrin kanssa kantiskahvilassa, letkeä ja hauska työpäivä hyvin ilmastoidulla ja viileällä kuntosalilla (kivaa vaihtelua jätskikioskiin jossa lämpötilat huitelee pitkälti yli kolmenkymmenen eikä ilma vaihdu mihinkään), loistava selkä-hartia-treeni oman rakkaan tsempparini kanssa ja illalla vielä makoilua ja Himymiä sen samaisen tsempparin kainalossa. Tosi hyvä maanantai! Nyt kuitenkin unimaailma kutsuu minua, sillä huomenna on luvassa mahdollisesti koko kesän tiukin työvuoro kioskilla... Kaikki Olavinpäivää juhlistavat kamut, tulkaa moikkaamaan, pyöritän teille jäätelöitä myöhään yöhön asti!

4 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis! :) siulle sopii nuo sortsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon! :-) nuo on kyllä ehdottomasti tän kesän lempparishortsit!

      Poista
  2. Oisko mahollista saaha teidän koirista postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muuten joo, mutta meillä ei itse asiassa oo yhtään omaa koiraa kotona :-D kaikki täällä blogissa tai miun ig-tilillä näkyvät koirakuvat on kuvia miun hoitokoirista, jotka vierailee meillä aina silloin tällöin :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm