18. heinäkuuta 2014

lately

IMG_2000 IMG_3034 IMG_3157 IMG_3249 IMG_3167 IMG_3186 IMG_3244 IMG_3096 IMG_3235 IMG_3221 IMG_3175 IMG_3279

Mitä vauhtia tää kesä oikein menee eteenpäin? Viimeks tänne kirjotellessani taisin alottaa höpinöillä tästä samasta aiheesta, mut seriously, heinäkuun puoliväli on jo ylitetty. Miusta henkilökohtasesti kesäkuu tuntui pienen ikuisuuden mittaiselta, mut heti kun tulee heinäkuu ja helteet niin tättärää, enää pari viikkoa heinäkuuta jälellä ja sitten alkaa elokuu. Elokuu on kuukausi, joka on viimeset 12 vuotta merkinny miulle kesän loppua ja koulun alkua, yhdellä sanalla sanottuna syksyä. Tänä vuonna tilanne on kuitenkin toinen, koska en oo menossa kouluun, ja näillä näkymin lomailen elokuun. En oo muutamaan vuoteen viettäny kunnon kesälomaa, yleensä miun loma on alkanu joku pari päivää ennen koulun alkua, mut tällä kertaa näyttäis siltä, että lomaa on edessä jopa useampi viikko. Pakko myöntää että se kuulostaa aika kivalta! Tää heinäkuu on miulla aika työn täyteinen, sillä pompin taas kahen työpaikan välillä, mut ehkä se palkitaan sit palkkapäivänä. Ja viime päivinä oon onneks ehtiny nauttia kesästäkin, vietin just kolmen päivän vapaita, joiden aikana en paljoo muuta tehny ku maannu auringossa. Miulla on siihen auringossa löllimiseen kyllä ihan terveydellinenkin syy ja nyt on ollu tosi kiva huomata että iho alkaa olla pitkästä aikaa hyvässä kunnossa kun aurinko on hoitanu sen kuntoon. Rusketushulluna tyyppinä vähän harmittaa kun en tänä kesänä tuu luultavasti saamaan samanlaista rusketusta ku aiempina kesinä, mut lähes vuoden kestäneen pahan ihottuman jälkeen suhteellisen terve iho tuntuu ihan luksukselta. Toivotaan, että näitä helteitä riittäis vielä elokuullekkin, niin saisin pitää oikein kunnon auringonvalokuurin! Mut nyt mie alan olla jo niin väsyny, että ois varmaan aika pistää kone kiinni ja pää tyynyyn... Mahtavaa viikonloppua kaikille niille jotka jakso lukea tänne asti, nauttikaa kesästä ja elämästä!

15 kommenttia:

  1. asutteko viel yhessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ymmärtäsin että tällä kysymyksellä tarkotetaan minuu ja Miikaa... mutta ei asuta, mie asun kotona vielä :-)

      Poista
  2. Mikä toi punanen juttu su kaulassa on tos sun ja miikan kuvas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no se on just sitä atooppista ihottumaa.. :-/

      Poista
  3. Näytätte tosi onnellisilta Miikan kanssa kaikissa kuvissa :-) tykkään tästä blogista hirveesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi vitsi, kiitos paljon! :-) tulipa hyvä mieli tästä kommentista ja kiva kuulla että tykkäät!

      Poista
  4. Missä Savonlinnassa kannattaa käydä syömässä ja mitkä on parhaimmat kahvilat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. omia lemppariruokapaikkojani Savonlinnassa on pizzeria Capero ja kiinalainen ravintola lähellä toria :-) kahviloita täällä on valitettavan vähän, mut suosittelen Leivintupaa Kirkkokadulla!

      Poista
  5. mistä nuo IHANAT sandaalit ja paljonko maksaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin Intersportista nuo ja tais olla 19e! :-)

      Poista
  6. Kivoja kuvia:) Mitä teet välivuotena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! välivuoden aikana miulla ois tarkotus tehä töitä ja saada rahaa säästöön sekä selvittää itelleni että mitä oikein haluaisin lähteä opiskelemaan :-) haen mahdollisesti syksyn yhteishaussa joihinkin kouluihin myös... unelmana ois tietysti myös matkustella, mut saa nähä miten sen suhteen käy!

      Poista
  7. Heh tää kuulostaa siltä et oon joku kauhee stalkkeri mut olitko tänään (tiistaina) joskus just vähän ennen 11 lenkillä sellasen suht ison tien varrella missä ei ollu kävelytietä :D menin perheen kaa autolla ohi ja huomasin et ai tulee lenkkeilijä ja se näytti vähän sulta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm en kyllä ollu, nyt oot stalkannu jotakuta toista :-D olin siihen aikaan laiskana rannalla makoilemassa, enkä reippaana lenkillä..

      Poista
  8. en oo kokeillut, mut kiinnostas kyllä kokeilla :-) googlailin just että Savonlinnastakin löytyy ainakin yks kauneushoitola missä on tuo suolahuone. varteenotettava (vaikka aika kallis) vaihtoehto, kiitos vinkistä ja linkistä! :-)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm