9. heinäkuuta 2014

puhelimesta

Iltaa kamut! Vierähtipä heinäkuun eka viikko nopeasti ja täytyy myöntää että kamera on saanu pölyttyä hyllyssä ihan omassa rauhassaan. Onneks puhelin kulkee kuitenkin arjessa kaikkialla mukana ja sillä onkin tullu taas kuluneen kuukauden aikana räpsittyä kuvia enemmän ku kameralla, ja on se kai parempi ku ei mitään. Luvassa ois siis taas ties kuinka mones through my phone-postaus, onneks jotkut teistä on kertonu tykkäävänsä näistäkin! :-)

IMG_0003

1. Pari viikkoa sitten enemmän loppusyksyä kuin keskikesää muistuttanut sää veti suun mutruun. Nyt ei oo onneks tarvinnu kulkea collegepaidassa takki päällä moneen päivään! 2. Tiian kanssa herkuttelemassa, valitsin vadelmatuorejuustokakun ja kaakaon, koska en kahvia juo. 3. Päiväretki Punkaharjulle ihanassa auringonpaisteessa. 4. No piti se oma naamakin saada tänne tungettua...

IMG_0004

1&2. Pari viikkoa sitten vietettiin viikonloppua Helsingissä ja pitihän se nyt Lintsillä käydä! Parin vuoden tauon jälkeen hurjimmatkin laitteet oli kyllä edelleen yhtä hauskoja ja olin varmaan yhtä innoissaan ku minuu puolet lyhyemmät tenavat. Huvipuistot on kyllä mahtavia! 3. Raskaan työn raataja töihin lähdössä. 4. Haettiin Miikan kanssa maanantaina kesän ekat torimansikat ja istuskeltiin kaupungilla auringonpaisteessa syömässä niitä. Ihana nauttia vihdoinkin kesäjutuista :-)


IMG_0001

1. Ostin reilu kuukausi sitten Kuopion Glitteristä tän kukkapannan, joka on miusta tosi söpö. 2. Kesäkissat xd 3&4. Tortilla time! Nuo Bonaquan Explore-vissyt on muuten ihan huippuja, en haluu ees laskea monta pullollista oon tänä kesänä jo juonu... Oma henkilökohtainen suosikki on persikka-aloe vera ja tykkään kun näitä valmistetaan just kätsyn kokosissa pulloissa.

IMG_0002

1. Iinan kanssakin on tullu herkuteltua, tosin tän jätskin suklaaydin oli miun makuun vähän liian tujua. 2. Ja mitä olisikaan kuukausikatsaus ilman saliselfietä... 3. Matkalla mökille juhannusaattona. Tässä vaiheessa aurinkokin vielä paistoi... 4. Jotkut vähän innoissaan uusista tossuista.

IMG_0005

1. Little gift from me to me. Miulla oli pari lahjakorttia Sokokselle, satuin kokeilemaan MK:n uutuustuoksua ja tadaa, tässä sitä ollaan. Uusi lempparituoksu: absolutely check. 2. Vaikka iltavuoron jälkeen ärsytysväsymys joskus painaakin, on tämmösissä maisemissa ihan ok pyöräillä kotiin puolen yön jälkeen. 3. #workie. Huomaa kyllä, ettei tää kuva oo ihan tuore, koska miulla on fleece päällä ja oon kerenny ottaa itestäni kuvan. Viime päivät töissä on ollu sekä kiireisiä että kuumia, kuin myös hikisiä ja hektisiä. Kun kaatosade yllätti jätskin ostajat tänään, myö myyjät juostiin ulos varmaan 50-asteisesta kioskista kastelemaan ittemme sateeseen. Virkisti aika mukavasti! 4. Ylppärilahjaksi saadut Muumi-lakanat.

IMG_0007

1. Kesä 2. Ai miten niin tykkään värikkäistä treenivaatteista...? 3. Kisakatsomomättöö: tortillasipsejä, jauhelihaa ja salsaa sekasin, pelkkää salsaa ja dippiä. Ei mitään terveysruokaa, mut ah niin hyvää. 4. Tuskailtiin viime viikolla Miikan kanssa kun Netflixistä ei tahdo löytyä meille oikein mitään uutta kivaa katottavaa, joten lopulta päädyttiin satavarmaan valintaan: Himym-kaudet taas ykkösestä pyörimään. Moneen kertaan nähtyä, mutta loistavaa viihdettä.

IMG_0006

1. H&M:n aleista vähän täydennystä entisestään pursuaviin bikinivarastoihin... 2. Minä lempipuuhassani. 3. Amarillon burgerit ei petä koskaan, tää Big Burger oli ihan mahtava. 4. Pari jumipäätä lähössä rannalle. Ostin joku aika sitten hooämmältä tuon sinivalkosen rantakaftaanin ja se on ihana vetää bikinien päälle esimerkiks just rannalle lähtiessä.

IMG_0008

1. Katrin loihtimat kesäherkut marengista, banaanista, mansikoista, säilykepersikoista, maitosuklaasta ja valkosuklaasta. Ei noilla aineksilla voi epäonnistua ja tää ei nyt todellakaan tarkota sitä että Katrilla ois tapana epäonnistua keittiössä :-D 2. Mökkihöperöt. 3. Vihdoinkin vähän sitä toivottua väriä jaloissa! 4. Tän postauksen ruokakuvat kyllä taas osottaa miun terveellisen ruokavalion... Not. Jostain syystä niistä herkuista tulee vaan aina napattua kuvat useemmin ku arkiruuista ja viime aikoina herkut on näköjään maistunu.

2 kommenttia:

  1. Nuo B&J coret on kyllä miunki makuun ihan liian ärpäköitä! En ymmärrä miten joku pystyy syömään niitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ärpäköitä, hassu sana... :-D mutta joo ainakin tuon kyseisen jätskin suklaaydin maistu melkein joltain viskiltä!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm