1. heinäkuuta 2014

uusia

Hellurei! Miulla on tänään kunnon löllimisvapaapäivä, johon kaipasin jotain tekemistä, joten päätin kuvailla vähän uusia juttuja mitä oon kotiin kiikuttanu muutamien viime viikkojen aikana. Kesätyörahojen myötä on tullu selvästi pyörittyä kaupoilla normaalia enemmän ja kaikkee kivaa sieltä on löytynytkin...

IMG_2932
bikbok
IMG_2970
lorealin kynsilakat ota 2 maksa 1, sokos
IMG_2885
zara
IMG_2851
Oon halunnu testata näitä invisibobble-ponkkareita jo pitkän aikaa ja kun löysin nää sokoksen alelaarista, en voinu jättää ostamatta. Jostain syystä en oo vieläkään edistyny kokeilemaan näitä omiin hiuksiini, mut toivotaan että on just niin hyvät kun oon lukenu ja kuullu muilta!
IMG_2918
cubus
IMG_2944
Uus lemppari leffahyllyyn anttilasta.
IMG_2819
Nämäkin putelit tarttu miun mukaan sokkarin aleista. Kyseessä on siis kuorintavoide ja kosteusvoide kuivalle iholle. Vielä en oo uskaltanu näitä miun iholle kokeilla, mut heti kun saan pahimmat ihottumakohdat taas kuntoon, aion kyllä testata näitä.
IMG_2900
vero moda

Kesävaatekaappi on siis saanu taas vähän täytettä muutamasta uudesta topista... Saa nähä pääseekö nuo käyttöön ollenkaan tänä kesänä, pariin viikkoon kun ei oo hirveesti kesävaatetta tarvinnu. Ens viikolle näyttää onneks jo vähän lämpimämpää ja aurinkoisempaa säätä, toivottavasti nuo ennusteet ei tuosta ainakaan huonompaan suuntaan enää muuttuis! Nyt on blogissa taas säämietteetkin päivitetty, montakohan postausta täältä edes löytyy missä en kommentois säätä...
Eilen tuli tosiaan tuloksia ammattikorkeakouluista, toisille iloisia uutisia ja toisille pettymyksiä. Ite en kuulu oikein kumpaankaan porukkaan, enhän mie mihinkään kouluun päässy mut ei se kyllä minuu ees harmita :-D Meninkin sinne pääsykokeisiin vaan kokeilemaan ja olin jo päättäny, että vaikka koulupaikankin saisinkin, niin lykkään sitä vähintään puolella vuodella. Ja huomasin jo siellä pääsykokeissa että siellä oli monia paljon minuu motivoituneempia hakijoita, joten varmasti ne ansaitsi paikkansa siellä enemmän ku mie. Näillä näkymin meikäläisellä siis välivuosi edessä eikä kyllä haittaa!
Tänään meillä oli tarkotus mennä työporukalla istumaan iltaa terassille, mut koska sinne ei kiinnosta mennä pilkkihaalarissa istuskelemaan, niin se suunnitelma siirtyy jollekkin aurinkoisemmalle illalle. Kohta lähen treffaamaan Katria ja illalla vois käydä nostelemassa puntteja muutaman päivän tauon jälkeen. Hauskaa tiistaita kaikille!

11 kommenttia:

  1. mie ostin innoissaan noita invisibobbleja, ja ne oli vähän pettymys! oon saanut parissa kuukaudessa kaksi jo liimauksesta rikki :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa, no voi harmi :-/ en kyllä yhtään ihmettelis jos nuo menis miun käytössä rikki, varsinkin jos muutenkin hajoaa helposti... onneks nuo ei paljoa maksanu! :-)

      Poista
  2. Mie oon ostanu sittarista iberon (vähän halvempia?) versioita ja ne on kyllä jokapäiväsessä käytössä! En oo saanu vielä yhtään katkikaan vaikka paljon oon käyttäny! Välillä ne ehkä vähän venähtää mut kun käyttää välillä toista ponnaria ne "tiivistyy" takasin ja toimii taas ihan hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei, no kiva kuulla että on toiminu noin hyvin! :-) hassua jos ne halpisversiot toimii paremmin ku "aidot" :-D

      Poista
  3. Oonko ihan väärässä vai näinkö sut hollolassa yks päivä?:D miten sä sinne eksyit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä varmaan näit ihan oikein, sunnuntai-iltana käytiin hakemassa Hollolan mäkkäristä ruokaa kotimatkalle! :-D olin tulossa Helsingistä ja tajuttiin vähän liian myöhään että Hollolan kautta kiertäminen teki 20 kilsan ylimääräsen lenkin meiän matkaan... noh, saatiin ainakin masut täyteen!

      Poista
  4. Hei sä taisit olla viime kesänä jäätelökiskalla töissä, jos en väärin muista? Itellä alkaa samat hommat pian.. Oisko sulla jotain vinkkejä? Ja olitko yksin vuorossa?millasia vuoroja teit?miten pidit taukoja?millainen palkka sulla oli? Tuntipalkka?
    Kiitos jo etukäteen! Ihan mahtava blogi sulla! Ja olitko missä kesätöissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhän mie olin ja itse asiassa oon tänäkin kesänä, Lippakioskilla! se on sellanen kahvilakioski, mistä saa aika paljon kaikkee muutakin kun jätskiä (esim. kahvia, lörtsyjä, hot dogeja, leivonnaisia...) :-) sadepäivinä saatan olla yksin, mut yleensä meitä on vähintään kaks samaan aikaan töissä. teen kolmea eri vuoroa: aamuvuoro on 10-17, välivuoro 13-20 ja iltavuoro alkaa klo 17 ja kestää varsinkin näin heinäkuussa myöhään yöhön asti. taukoja pidän sillon ku kerkeän, tänä kesänä ei oo säiden takia vielä kovin kiireisiä päiviä ollu ja sillon ehtii tauotella paljonkin, mut kiireisinä päivinä ei kerkee pitää ku vaan pakolliset juoma- ja vessatauot. ja joo tuntipalkka on :-) en oikein tiedä mitä vinkkejä jätskimyyjän hommaan vois antaa... kannattaa opetella kunnolla mitkä kioskin tuotteista sopii erikoisruokavalioille ja kannattaa yrittää tehä samankokosia jäätelöitä kaikille niin ei tuu sanomista asiakkailta :-D ja muista että tässäkin työssä asiakas on aina oikeassa.. kiva jos tykkäät blogistani! :-)

      Poista
  5. Ootpa löytäny kivoja juttuja! Varsinkin vero modan toppi ja noi kynsilakat - ihanan kesäsiä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, kesävaatteita alkaa kyllä olla jo sen verran että tää kesä sais jatkua pitempäänkin että ehtii kaikkia käyttämään! :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm