25. elokuuta 2014

huonetta ja höpinöitä

IMG_4007 IMG_4023 IMG_4048 IMG_4119 IMG_4154 IMG_4061 IMG_4095 IMG_4069 IMG_4158 IMG_4044 IMG_4169 IMG_4057 IMG_4052 IMG_4086 IMG_4200 IMG_4014

Tällä kertaa kuvituksena toimii otokset miun huoneesta, joka sai vähän uutta ilmettä viikonloppuna. Itelläni tosin ei oo tähän uudistukseen osaa eikä arpaa, sillä vietettiin Miikan kanssa koko viikonloppu Lappeenrannassa. Miun vanhemmat teki viime viikolla vähän keittiöremonttia ja äitillä sitten riitti vähän ylimääräistä siivous- ja sisustusintoa, jonka hän päätti kohdistaa miun huoneeseen. Aikamoinen ylläri oli tulla kotiin kun vastassa oli ihan erinäköinen huone kuin lähtiessä! Vaikka aluks ajatus äitistä myllistämässä miun tavaroiden kimpussa meinas ärsyttää, niin täytyy myöntää että oon kyllä tosi tyytyväinen tähän lopputulokseen. Jospa vaihtelu virkistäis alkavaa syksyä!
Miun ja Miikan viikonloppureissu Lappeenrantaan oli myöskin onnistunut ja virkistävä. Mie en ollu ikinä aiemmin käyny Lappeenrannassa (oonko ihan tynnyrissä kasvanut?), joten oli tosi kiva päästä näkemään ihan uutta ja vierasta kaupunkia. Majotuttiin Miikan serkun perheen luona, mut reissun päätarkotus oli käydä moikkaamassa meiän ystäviä Katria ja Anttia, jotka muutti reilu viikko sitten Lappeenrantaan opiskelujen perässä. Viikonlopun aikana kerettiin käydä elokuvissa, pyöriä kaupoilla, ulkoilla, syödä ihan mahtavaa ruokaa, peuhata majapaikan kolmen koiran kanssa ja ihan vaan rentoutua. Oli kyllä niin kiva reissu että tämmönen on tehtävä talven aikana uudestaan!
Vaikka miun ei tarvinnu tänä aamuna töihin raahautuakkaan, niin silti kivan viikonlopun jälkeen tää synkkä ja sateinen maanantai on tuntunu karulta paluulta arkeen. Oon saanu hoidettua muutamia asioita tänään, mut muuten tää maanantai on tuntunu tosi tylsältä ja jopa masentavalta... Miks pitää hypätä suoraan shortsikeleistä kurakeleihin?! Miun puolesta säät ois voinu jatkua lämpiminä ja aurinkoisina vielä monta viikkoa (tai jos saisin päättää niin vaikka vuoden ympäri) eikä syyssateita oo ollu kyllä yhtään ikävä. Mut ei tässä varmaan auta muu kuin yrittää asennoitua tähän syksyyn ja koittaa keksiä paljon kivoja juttuja mitä voi alkaa odottaa, etelänmatka vois olla semmonen...

12 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva viikonloppu ja teiän tuoma ihana cookies-purkki on ollu jo kovassa käytössä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että sille on ollu käyttöä! Pitää ottaa viime viikonloppu uusiks as soon as possible 8)

   Poista
 2. Onks siun verhot ikeasta? Jos on, niin ootko mitenkään lyhentäny niitä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt esitit kyllä semmoset kysymykset mihin en osaa vastata :-D miulla on ihan tavalliset valkoset verhot, saattaa ollakkin Ikeasta, ja on noita kai vähän lyhennetty :-)

   Poista
 3. Ei vitsi, sulla on just Semmonen huone kun mä haluaisin!

  VastaaPoista
 4. Vau! Onpa hieno huone sulla, kivoja yksityiskohtia! :--)

  VastaaPoista
 5. Mistä nuo punottu valkoiset korit tuossa hyllyssä on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitaa olla joskus Amanda B:stä ostettu! ihan varma en oo ku en oo ite noita ostanu :-)

   Poista
 6. tosi kiva huone! Pakko kysyy et mistä mahtaa olla peräisin toi sun kenkäteline ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! hah, se on Lidlistä :-D sieltä voi tehä löytöjä!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm