6. marraskuuta 2014

torstai-illan herkkuvinkki

Hei kaikki herkkuhiiret siellä ruudun toisella puolella! Olkaas kuulolla, täältä tulis nyt nimittäin vinkkiä makean himoon...

IMG_6520 IMG_6534

Oon törmänny Kolmen Kaverin Jäätelöön blogeissa ja sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen ja kuullu kavereiltakin kehuja tuosta jätskistä. Päätin nyt sitten vihdoin itsekkin kokeilla ja ah, olipa muuten hyvää jäätelöä! Ite oon ainakin sen verran vannoutunu jäätelön ystävä, että voisin vedellä sitä vaikka minkälaisia määriä vuodenajasta riippumatta ja tykkään kokeilla uusia jätskimakuja. Tuo Vadelma&valkosuklaa miellytti ainakin miun makuhermoja, se oli yhtä aikaa raikasta ja sopivan makeeta. Plussaa vielä sympaattisen näkösestä purkista, näitä Kolmen Kaverin Jäätelöitä ostan kyllä toistekkin! Mites te, ootteko jo kokeillu noita jätskejä ja mitä tykkäsitte? Vai onko jäätelö teidän mielestä vaan kesän juttu?

8 kommenttia:

  1. oon nähny kaupoissa noita, mut en oo koskaan ostanu/maistanu, mut näyttääpä kyllä niin hyvältä et ens kerralla täytyy ostaa! ja jäätelö ei tosiaan oo pelkästään kesän juttu :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kyllä kokeilemaan, ne muutkin maut on kuulemma hyviä! ja kiva että sieltä löytyy muitakin jäätelön ympärivuotisia kuluttajia, miun mielestä ei ainakaan oo mikään ongelma vetää jätskiä myös talvipakkasilla :-)

      Poista
  2. Saako noita ihan peruskaupoista? Esim. Sittari tms? Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mie ostin tuota just sittarista! eli pitäs saada ihan peruskaupoista :-)

      Poista
  3. mistä noita saa ostettua? en oo kokeillu mutta näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite ostin sittarista, mut ainakin abc-asemilta saa vissiin myös :-) savonlinnan sokoksen s-marketissa ei ollu tuota kun yritin ettiä, mut muuten luulisin että vähän isommista marketeistakin löytyy! kannattaa kokeilla, on herkkua :-)

      Poista
  4. Onko tuo vadelma niinku sorbettia? :)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm