10. tammikuuta 2015

Life lately

IMG_1000

1-4. Aattelin pitkästä aikaa tulla julkaisemaan vähän puhelimeen tallentuneita kuvia näin lauantai-illan ratoksi. Reilu kuukausi takaperin nautin vielä lämmöstä ja auringosta ylläolevissa maisemissa, voi että miten +29 astetta kelpaiskaan nyt! Viime aikoina matkakuume on meinannu taas saada yliotetta ja matkayhtiöitten sivuilla on tullu vierailtua kerran jos toisenkin... Saahan sitä aina haaveilla!

IMG_1001

1. Palmujen ja turkoosin meren sijaan ikkunasta avautuu yleensä tämmönen näkymä... Pakko myöntää, että monena pakkaspäivänä on kyllä ollu tosi kaunista ja valoisaa, vaikka onkin ollu pirun kylmä. Töihin kävellessä oon kyllä onnistunu silti ylipukeutumaan ja töihin päästessä on yleensä aina hiki. 2. Oon tykästyny kovasti tuohon miun uuteen talvitakkiin, tuossa on ihanan pehmee karvavuori joka lämmittää kovillakin pakkasilla ja kaulus on niin korkee ettei välttämättä tarvii ees kaulahuivia. Maksoin tuosta takista vaan 45 euroa ja vaikka tuo on ostettu etelänreissulta, on tuo just hyvä Suomen talveen. Huippulöytö! 3. Vietettiin vuodenvaihdetta Kuopiossa ja uudenvuodenaattona pyörähdettiin Ikeassa ja Matkuksessa. Ikea-kierroksella piti tottakai poiketa myös syömään lihapullat, tuon annoksen hinta-laatusuhde on vaan ihan huikee! 4. Koska Savonlinnassa ei oo Arnoldsia, oon aina ihan innoissani päästessäni sinne. Joka kerta ämpyilen varmaan varttitunnin minkä donitsin ottasin ja joka kerta päädyn silti aina tuohon pomadaan..

IMG_1002

1. Myös nuo Jungle Juicen smoothiet on ihanaa herkkua, tulee ihan vesi kielelle tästä kuvasta kun muistuu mieleen miten hyvää tuokin mansikka-banaani-kiiwi sekotus oli. 2. Näillä eväillä lähdettiin Kuopiosta kohti kotia ja Savonlinnaa. 3. Oon monena päivänä saanut nähdä pilkahduksen auringosta vaan työmatkalla ja töistä päästessäni onkin jo ihan pimeää. Se on vähän harmittanu, koska ois kiva päästä nauttimaan niistä vähäisistä aurinkoisista tunneista mitä tähän aikaan vuodesta on tarjolla... Huomenna miulla on vielä vapaapäivä, toivottavasti aurinko näyttäytyis niin pääsis ulkoilemaan ihanassa säässä! 4. Jyskin alelöytöjä, hintaa tais olla reilut 2 euroa :-D

IMG_1004

1. Kassaneiti tauolla. 2. Tällä viikolla tuli H&M kevät/kesäkuvasto ja pikkusenko tekis mieli tilailla jo vähän kesävaatteita sieltä!! Etenkin bikineistä löytyis vaikka mitä ihania mitä voisin oikein mielelläni kotiuttaa kesää odottamaan... 3. Miikan poikamiesboksi on saanu meidän seurusteluaikana aika kivaa uutta ilmettä ja puhuttiinkin joku aika sitten, että kiva ois nähä before-after-kuvista miten paljon muutosta on tapahtunut. 4. Kun jaloissa oli vielä väriä ja salille oli kiva pukea neonvärejä päälle...

IMG_1003

1. Miulla on pienestä tytöstä asti ollu joku ihme pakkomielle ettiä ja kokeilla aina kaiken maailman oikoreittejä ja lukemattoman monta kertaa siinä on käyny just näin: kengät ja vaatteet on ollu millon missäkin lumessa/mudassa/liejussa/muuten vaan läpimärät eikä matkanteko oo ainakaan nopeutunu. Millonkohan sitä oppis... 2. Savonlinnan keskustassa oli tänä vuonna tosi nätit jouluvalot ja mikä parasta, noita valoja ei otettu pois heti kun joulu oli ohi. Miun puolesta nuo valot vois jättää puihin vaikka koko talveks! 3. Pipopäämeitsi. 4. Tässä ois nyt kuvaa siitä fiestasalaatista, jota hehkutin viime postauksessa. Jo toisen kerran tätä postausta kirjottaessa tulee vesi kielelle, tuo oli vaan niin hurjan hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm