15. maaliskuuta 2015

Sunday thoughts

IMG_1105 IMG_0417 IMG_0305 IMG_1221 IMG_1121 IMG_1153 IMG_0332 IMG_0336

Tää viikko on vierähtänyt kyllä ihan supernopeasti. Piti ihan hetki miettiä että minkä viikonpäivän isken tuohon otsikkoon, sillä tänään on ollu kaikkee muuta ku rento sunnuntaifiilis. Olisin aamulla kyllä saanu nukkua pitkään, mut heräsin silti suht ajoissa huoneeseen porottavan auringon (niin ihana herätys) ja kauheen kuolema-veri roiskuu-painajaisen (ei-niin-ihana herätys...) ansiosta. En oo pitkiin aikoihin nähny mitään pahoja unia, mut nyt kyllä muistin taas miten inhottavan todellisilta ne voi tuntua. Ja miten helpottunu olo herätessä tuleekaan kun tajuaa sen olleen vaan unta! Kun olin saanut aamutoimet rauhassa hoidettua, olikin jo aika lähteä kaupan kautta päiväksi töihin. Tällä viikolla auringonpaiste ja keväinen sää on varmasti piristänyt monien mieltä, myös miun, vaikka toisaalta oon saanut joka päivä surkutella sitä että joudun menemään näillä keleillä sisälle töihin. Monena päivänä oonkin kävellyt töihin tai käynyt ennen töitä aamulenkillä auringonpaisteessa ja sen jälkeen onkin ollut paljon pirteempi fiilis koko loppupäivän. On se aurinko vaan uskomaton energianlähde! Tiistaina tää miun viikon kestänyt työputki vihdoin loppuu ja edessä ois loppuviikko vapaata, toivotaan että näitä kevätkelejä riittäis sinne asti. Mut nyt on kyllä miun aika pistää kone kiinni ja painella suihkuun, että pääsen joskus nukkumaankin. Aamulla ois nimittäin taas herätys minnes muualle kuin töihin kaheksaksi, aavistelen vaikeasti käynnistyvää maanantai-aamua... Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tykkään blogistasi ja teksteistäsi, mutta kappalejaot olisivat mukava lisä, joka helpottaisi lukemista kummasti :) mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista ja palautteesta, joka on varmasti erittäin aiheellinen! :-D yritän jatkossa muistaa jakaa ainakin vähän pidemmät tekstit kappaleisiin, ja hei samoin kivaa viikkoa siulle!

   Poista
 2. Aivan ihana takki, rakkautta ensisilmäyksellä! Mistä tuo mahtaa olla, ihana! *tähän se sydänsilmähymiö*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon sen jostain nettikaupasta tilannu noin vuosi sitten, jos en ihan väärin muista niin Stylepit-nimisestä :-) merkiltään se on Rütme!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm