23. kesäkuuta 2015

LATELY

Heipparallaa! Kesäkuun vikaa viikkoa viedään ja jo täällä blogin puolellakin näkyy, ettei tää alkukesä oo vielä mikään hehkutettavan huikee ollu. Rodoksella vietetty viikko oli kyllä ihana ja siltä reissulta on vielä jotain kuviakin julkaisematta, mut tuntuu ettei tää Suomen kesä oo vielä ees alkanu ja kohta on jo heinäkuu... Parina viime päivänä päästiin jo ihan mukaviin lämpöasteisiin ja aurinkokin paistoi, mut tänään, meikäläisen vapaapäivänä tietty, sataa taas vettä kuin sieltä kuuluisasta. "Jee."

Kelejä on tullu harmiteltua viime aikoina niin paljon, että taidan nyt suosiolla jättää säävalittamisen tähän, ja koittaa löytää jotain hyvää sanottavaakin kuluneista viikoista. Aika paljon on tullu tehtyä töitä, mut on päiviin mahtunu onneks muutakin: kavereita, treenailua, mökkeilyä, lempparisarjojen tuijottelua sadesäällä, lettukahvilaherkuttelua, pitkiä yöunia, visiitti Tampereelle, hyvää ruokaa ja litroittain jätskiä. Oon tässä kuluneen kuukauden aikana tehny kaupoista myös sen verran paljon kivoja löytöjä, että Miika asetti miulle shoppailukiellon loppukuulle :-D Kesävaatteita löytyy siis kaapista varmasti enemmän kuin tänä kesänä tarvitsee... Juhannus meni omalta osaltani hyvin rauhallisesti, olin torstain ja perjantain stressaavien työpäivien jälkeen niin väsyny että salitreeni, hyvä ruoka ja Orange is the new blackin kolmoskausi riitti miulle paremmin kuin hyvin. Mummo mikä mummo...

IMG_4578 IMG_4227 IMG_4368 IMG_4466 IMG_4292 IMG_4425 IMG_4575 IMG_4310 IMG_4211 IMG_4685 IMG_4510

Tänään vietän tosiaan letkeetä vapaapäivää, jonka suurimmat saavutukset tähän mennessä on ollu kaupassakäynti, siitä seurannut aamiaisähky ja tää postaus. Nyt aamupalasta alkaa olla jo sen verran aikaa, että taidan tästä hiippailla ettimään jotain syömistä ja parin tunnin päästä ois tarkotus suunnata spinniin vähän aukomaan jalkatreenistä (jonka tosiaan tein perjantaina... ja mikä nyt on, tiistai?!) ja body attackista seuranneita jumeja. Kivaa viikkoa kaikille, toivotaan auringonpaistetta ja lämpöä ees loppuviikolle!!

6 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia!

  http://rhythm-inside.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. haha mäki alan menettää toivoni ihan perinpohjin tähän "kesään" .. puolet menny mut en muista yhtäkään HELLEkesäpäivää:( ihania kuvia kuitenkin jälleen :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä tää Suomen kesä on taas tänä vuonna osottanu olevansa pelkkä vitsi :-( ei oikeen muuta vaihtoehtoo oo ku oottaa ja toivoo niitä parempia kelejä, mut kyllä ainakin minuu pistää masentamaan näin surkeet "kesä"säät... mut kiitos siulle, kiva jos tykkäsit! :-)

   Poista
 3. Onko nuo siun Niket 4.0 vai 5.0 ja ootko miten hyväksi kokenut? :) On tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on 5.0! Oon käyttäny niitä nyt muutaman viikon sekä salille että muutamalla ryhmäliikuntatunnilla, ja oon kyllä tykänny :-) sopii molempiin tarkotuksiin erinomaisesti, tuntuu tukevilta jalassa eikä tuo ulkonäkökään nyt paha oo.. ;-) pahoittelut kun kesti näin pitkään vastata siun kommenttiin!!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm