31. heinäkuuta 2015

TGIF

IMG_6077 IMG_5986 IMG_5078 IMG_5902 IMG_6013 IMG_5977 IMG_5914 IMG_5957

Huh huh mikä viikko takana! Oon viime perjantaista asti ollu joka päivä töissä ja tänään, kahdeksatta päivää putkeen, se kyllä kieltämättä alkoi jo vähän painamaan. Työpäivä menikin tänään etanavauhtia kun tuijottelin vaan kelloa koko päivän ja kun työaika vihdoin loppui, oli fiilis kyllä aika hyvä. Nyt on nimittäin edessä kolme ansaittua vapaapäivää ja niille onkin jo mukavasti suunnitelmia tehtynä, nimittäin huomenaamuna startataan auto kohti Helsinkiä ja vietetään viikonloppu siellä. Niin kiva päästä vähän irtautumaan arjesta varsinkin nyt kun viime päivät on olleet niin työn täyteisiä ja ensi viikolla sama meininki jatkuu...

En voi uskoa että huomenna alkaa jo elokuu. Mihin tää heinäkuu oikein hävis, missä se kesä oli?! Kokonaisuutena oon kyllä kieltämättä pettynyt tähän kesään ja syy siihen on se, että miun mielialaan ja yleiseen fiilikseen vaikuttaa (valitettavasti) niin paljon ulkona vallitseva sää. On tietysti olemassa kivoja juttuja, mitä voi tehdä huonollakin säällä, ja välillä lempparisarjan tuijottelu sohvan nurkassa sateen ropistessa ikkunaan on jees. Tuo kaava on vaan toistunut tänä kesänä vähän turhan monta kertaa, kun ottaa huomioon että edessä on pitkä syksy ja talvi, ja sillon sitä pääsee tekemään taas ihan tarpeeksi. Tiedetään, tiedetään, ei tuo sää tästä valittamalla parane :-D Ja onhan tässä vielä yksi kesäkuukausi jäljellä, toivottavasti elokuulla on meille monta aurinkoista päivää varattuna!

Nyt mie taidan mennä suihkun kautta tekemään vähän iltapalaa ja pakkailen sitten viimesetkin kamppeet kasaan ennen nukkumaanmenoa. Huomenna on aikanen herätys edessä joten unillekin ois kiva päästä hyvissä ajoin... Sitä ennen on kuitenkin vietettävä vielä pakollinen jokailtainen Netflix-hetki ;-) Kivaa viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Omnom tuo pätkisjäde näyttää oikein makoisalta :-) tosin en tiedä onks siitä fazerinajätskin haastajaks, tota fazerinaa kantsii maistaa!!terveisin näin jätskimyyjänä sitä on menny useempi annos tänä kesänä :-) sitä piti muuten kysyä et käytätkö kulmakarvojen tekemiseen muuta kun tuota geeliä mikä tuossa yhessä kuvassa on? Mulla on kesällä tullu tästäkin vähäisestä auringon määrästä huolimatta tosi vaalee tukka ja nyt yritän miettiä sopivia tuotteita tällein vaaleetukkaselle! Kivaa Helsingin reissua teille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo pätkisjäätelö oli kyllä hyvää, ei kuitenkaan fazerinan veroinen ;-) oon itekkin ollu monta kesää töissä jätskikioskilla, ja fazerinaa tuli silloin vedettyä harva se päivä, se on kyllä miun lemppari! en oo käyttäny kulmiin nyt viime aikoina mitään muuta ku tota geeliä, ite kyllä tykkään siitä tosi paljon eikä oo miun mielestä liian tumma vaaleetukkasellekkaan :-) sitä saa myös läpinäkyvänä mikä ei anna väriä siis ollenkaan. kiitos siulle, uskon että tästä viikonlopusta tulee kiva! :-)

      Poista
  2. Mistä nuo puhelimenkuoret on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitteristä :-) oli kiva löytää iphone kutoseenkin vihdoin kivat kuoret, niitä kun on vasta aika harvassa kaupassa myynnissä... noita samoja kuoria sai kyllä muihinkin malleihin!

      Poista
    2. Jee kiitos! Kysyinki just siks ku ostin muutama päivä sitte tän puhelimen ja harvoissa kaupoissa tosiaan on vielä näkyny kutoselle näitä :-) Täytyypä matkata siis glitteriin!

      Poista
    3. Onks sulla muuten jotain kivoja sovellussuosituksia? :D Terveisin eksyin vasta älypuhelimien maailmaan nyt

      Poista
    4. oot kyllä hyvän puhelimen valinnu ;-) mut suuntaappa tosiaan sinne Glitteriin, näitä samoja kuoria sais myös kultasina mut ite otin hopeat niin sopii hopeen puhelimen kaa paremmin!
      sovelluksista käytän ite eniten whatsappia, instagramia ja facebookia. kuvia muokkaan yleensä insta sizella, joskus myös pixlr-sovelluksella, musiikin kuunteluun taas käytän playtubea :-) jos oot netflix-tilaaja, suosittelen ehdottomasti netflix-sovellusta, tässä luurissa on sen verran iso näyttö että sarjoja ja leffoja on kiva katella puhelimellakin! supersää on kans kovassa käytössä täällä kun kyttäilen varsinki näin kesällä sääennustuksia monta kertaa päivässä :-D en tiiä oliks näistä mitään apua, oon ite aika laiska lataamaan uusia appeja, enkä oo tällä hetkellä ees koukussa mihinkään hauskaan peliin...

      Poista
    5. jee kiitti! täytyy suunnata sinne :) ite otin puhelimen kultasena että ihan samiksia ei nyt sit näköjään olla:D kiitos sovellussuosituksista! erityisesti toi playtube oli mieleen kun spotifystä en ihan raaski netflixin lisäks maksaa, vaikka loistava sekin! tosin noita playtubeja oli aikalailla tuolla appstoressa, että meneekin varmaan loppuilta testaillessa mikä on paras! ;-) ehkä mäkin löydän tieni myös tonne instagramiin nyt sit vihdoin tän älypuhelimen ansiosta, kuvanmuokkaussovellukset siis menee lataukseen sen lisks myös!!:D kiitoskiitos

      Poista
    6. no kiva jos oli jotain apua :-) instagramiin suosittelen todellakin liittymään, oon ite ihan koukussa siihen ja ehkä vähän turhankin usein lisään kuvia sinne... miun tietääkseni ne playtube sovellukset on aika samantyyppisiä kaikki, voi tietysti jotain eroja olla mut pääidea on sama ja ite kans tykkään kun siellä voi tehä omia listoja ja kuunnella myös valmiita. unohin muuten mainita siitä puhelimen omasta vinkit-sovelluksesta, itelleni oli siitä aluks apua, eli kannattaa tutustua jos et oo vielä tsekannu sitä :-)

      Poista
  3. Moikka!
    Varattiin juuri matkat Kosille parin viikon päähän, ja muistin että oot käyny siellä viime vuonna, mitkä oli teijän raflasuosikit ja näkemisen arvoisia paikkoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi että, Kos on niin ihana paikka! valitettavasti miulla ei oo kyllä yhenkään ravintolan nimeä muistissa, mut ainakin mie rakastuin kreikkalaiseen ruokaan Kosilla, jokaisessa ravintolassa saatiin hyvää ruokaa :-) meille muodostu tavaks käydä lähes päivittäin yhessä samassa paikassa lounaalla Kosin kaupungin keskustassa, se oli semmonen pieni mut tosi siisti ja viihtyisä paikka ja miun Kos-postauksista on monta ruokakuvaa just sieltä. suosittelen käymään kolmen saaren risteilyllä mille pääsee joka päivä laivalla satamasta, se oli ihan huikee päivä ja nähtiin delfiinejäkin! ei päästy meiän reissulla kauheesti kiertämään saarta, koska miun matkakumppani oli vähän toipilas, mut kannattaa varmaan käydä kiertämässä jos siihen on mahdollisuus :-) kivaa reissua siulle, nauti auringosta!!

      Poista
  4. Heei onks sulla tota hagflösin tight reppua? Ja jos oli niin missä koossa? Ite ajattelin just tilata semmosen mustan mut koot vielä mietityttää ämmän ja ässän välillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllähän se miulta löytyy, musta M-koko :-) oon kyllä ollu tosi tyytyväinen siihen, se on miulla lähes jokapäiväisessä käytössä ja se on just hyvän kokoinen, suosittelen siis ottamaan sen medium koon! oon varma ettet tuu pettymään :-)

      Poista
  5. Ihania kuvia, tekis mieli jätskihulluna maistaa tuota pätkis-jätskiä! :-)

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Emilia! täältä löytyy toinen jätskihullu, ja suunnitelmissa oiskin maistaa vielä sitä omar-jädeä, sen verran kovasti tykkäsin tuosta pätkiksestä :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm