13. heinäkuuta 2015

VIIKONLOPPUREISSULLA

IMG_1010 IMG_5265 IMG_5393 IMG_5206  IMG_5532 IMG_5363 IMG_5228 IMG_5421 IMG_5349 IMG_5220 IMG_5447 IMG_5480 IMG_5292 IMG_5254 IMG_5367

Terkkuja Lappeenrannasta! Päätettiin Katrin kanssa tehdä pieni kesälomareissu kun työvuorot sattui kerrankin yksiin ja lähdettiin lauantaina heti kummankin työpäivän päätyttyä huristelemaan kohti Lappeenrantaa. Vaikka kyseessä oli vaan yhden yön reissu, kerettiin kuitenkin tehä paljon kaikkee kivaa ja oli tosi kiva päästä vähän irtautumaan arjesta parhaan kaverin kanssa. Lauantai-iltana käytiin Amarillossa syömässä ja vietettiin leffailtaa ja eilen nautiskeltiin sitten rauhassa aamupalasta ennen pikaista kaupoilla kiertelyä.
Viikonlopun kohokohta oli ehdottomasti Flowpark, jossa käytiin eilen kiipeilemässä, aivan huikee kokemus! Olin ekaa kertaa tuommosessa kiipeilypuistossa ja alku olikin hysteerisen huteraa menoa, mut kyllä se siitä nopeesti lähti sujumaan ja nautin kyllä joka hetkestä. Oli mahtavaa päästä haastamaan itseään ihan kunnolla, pari-kolmetuntinen kiipeily oli fyysisestikin raskasta ja adrenaliini virtas. Parilla esteellä luovuttaminenkin käväisi mielessä, mut vitsi sitä fiilistä kun sai tsempattua ittensä suorittamaan jonkun vaikeen tehtävän ja tunsi oikeesti ylittäneensä omat rajat! Kerta kaikkiaan mahtava kokemus, suosittelen ehdottomasti, ja ei jääny kyllä omalla kohdallani viimeseks kerraks. Aika kului kuin siivillä meiän kiipeillessä siellä puitten välissä, ja saatiinkin tehä sitten aika pikainen kotiinlähtö että kerettiin ihmisten aikoihin vielä takas Savonlinnaankin.
Tänään oon nukkunu pitkään ja seuraavaks ois tarkotus suunnata suihkuun ennen illan työvuoroa. Tästä työviikosta kun selviäis, niin ens viikonlopuks ois luvassa taas kivaa ohjelmaa, nimittäin häät! Ei vielä ihan omat häät sentään, mut ihanaa päästä piiitkästä aikaa vieraaks häihin ja juhlistamaan rakkautta. Mukavaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Heii onko sulla noissa päällä ne dr denimin lexyt mistä puhuit jossain aiemmassa postauksessa? Onko ne osottautunu laadukkaammaks kun perus dr denimit? ja suositteletko siis :D meinasin tilata mut mietin vielä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä on just ne farkut kyseessä! en uskalla vielä mennä vannomaan laadun puolesta, kun nuo on tosiaan ollu käytössä vasta kuukauden päivät... kyllä tuo kangas tuntuu vahvemmalta mut toisaalta jo näinkin vähäisen käytön jälkeen ainaki vyötärö on valitettavasti päässy jo vähän löystymään :-/ mut en uskalla vielä sanoo oikein juuta enkä jaata, ettet sitten miun takia tee huonoo ostosta ja pety! :-D

      Poista
  2. Pakko sanoa että sul on aivan uskomattoman hienoja kuvia täällä blogissa! Mitä kuvanmuokkausohjelmia käytät? :-) Ja onko tuo 40mm objektiivi susta parempi kuin 50mm vai onko niillä kovinkaan paljon eroa loppujen lopuksi? Oon tässä jo jonkin aikaa tota pohdiskellut ja olis tosi kiva jos jeesaisit vähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, ompa kiva kuulla että tykkäät! muokkaan kuvat photoscapella :-) oma mielipiteeni on että 50mm on parempi, siinä on parempi valovoima ja kuvista tulee sen ansiosta huonommassakin valossa tarkempia. 40mm on myös ihan kiva ja hyvä ja koska se on paljon uudempi ku miun 50mm, niin se toimii välillä paremmin.. mut jos noiden kahden välillä pohdit, niin suosittelen viiskymppistä! et tuu pettymään, sen hinta-laatusuhde on todella toimiva :-) toki sillä pitää ottaa kuvat vähän kauempaa ku 40millisellä, mut kyllä se silti on ainakin miun mielestä kivempi!

      Poista
  3. Mistä tuo valkoinen toppi? :)

    VastaaPoista
  4. Mikä on sun lemppari ryhmäliikuntatunti?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehdottomasti body pump! oon jo pitkän aikaa treenannu enemmän salin puolella ku jumpissa, mut pumppi on miun kestosuosikki, siellä tulee käytyä edelleen melko säännöllisesti :-) tykkään myös body attackista ja spinnistä, mut niihin pääsen nykyään harvemmin.

      Poista
  5. millä ohjelmilla muokkaat sun instagramkuvia? :D ja miljoonat sydänemojit perään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi kiitos :-D muokkaan yleensä vaan instasizella ja sit niillä instagramin omilla muokkaustyökaluilla!

      Poista
  6. Värjäätkö ite sun hiukset? Mielettömän kiva väri! Muistatko millä värillä oisit noita värjäilly viimetteeks? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo värjään ite, viimesestä värjäyksestä on kyllä päässy vierähtämään vähän turhan kauan taas eikä tää väri näytä omaan silmään hyvältä enää... värjään yleensä garnierin olia-väreillä, oiskohan viimeks ollu joko 10.0 tai 10.1 :-)

      Poista
  7. Hei mistä se sun uus didriksonsin takki on? Se mistä oli kuva sun instassa :-)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm