16. syyskuuta 2015

11:45

IMG_1012 IMG_7298 IMG_1011 IMG_7336 IMG_1013
toppi BikBok neule Vila shortsit Gina Tricot kengät Bershka
Heipsan! Täällä on heräilty hyvällä fiiliksellä viikon ainoaan vapaapäivään, oli ihana nukkua aamulla niin pitkään kun nukutti ja tälle päivälle on tiedossa sopivan verran suunnitelmia. Pari hoidettavaa asiaa, kiinalaisen lounasbuffet kullan kanssa ja salitreeni. Tälläset vapaapäivät on välillä vaan ihan parasta, kun kalenteri näyttää melkein tyhjää ja saa olla vilkuilematta kelloa koko päivän. Yritän nykyään pitää huolen siitä että saisin pitää viikossa ees yhden kunnon vapaapäivän, kesän aikana kun menemisiä ja tekemistä tuntui olevan välillä niin paljon että rento oleminen unohtui kokonaan.
Syksy kyllä tarkoittaakin miulle tänä vuonna enemmän rauhoittumista ja omaa aikaa. Monet samanikäiset stressaa opiskeluista ja deadlineista, mut mie oon ihan tyytyväinen, kun kiireisen kesän jälkeen työtilanne tasottuu ja on aikaa omille jutuille ja sille rentoutumiselle. Vaikken mikään syysfiilistelijä ookkaan eikä miusta semmosta ehkä koskaan tulekkaan, niin ei miulla mitään sitä vastaan oo, että saa käpertyä pimeinä iltoina hyvällä omallatunnolla viltin alle tuijottamaan Netflixiä. Oon usein aika herkkä ulkona vallitsevalle säälle: välillä on vaikeeta pitää hyvää fiilistä yllä ja hymyillä kun ulkona on kylmää, märkää ja pimeetä. Tänä syksynä aion yrittää kuitenkin taistella kaamosmasennusta vastaan ja löytää muita ilon aiheita elämästä, jos sää ei niihin jonain päivinä kuulu.
Mut nyt alkaa olla jo sen verran nälkä, että taidetaan tästä suunnata meidän lemppariravintolaa kohti... Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Saaks kysyä, et onks siulla mitään opiskeluun liittyviä toiveita tai haaveita tulevaisuudelle vai aiotko jatkaa tuolla kassalla vielä kauankin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai saa kysyä, en vaan tiiä miten selkeen vastauksen saan tähän sepustettua :-D haaveita tulevaisuudelle kyllä löytyy, selkeitä suunnitelmia niitten toteuttamiseks sen sijaan ei niin paljon... haluun opiskella itelleni ammatin, jossa viihdyn ja on töitä tarjolla, ja ehkäpä semmosen missä saisin vähän käyttää omaa päätä ja luovuutta. terveys- ja liikunta-ala minuu kiinnostaa ja liikanope on semmonen ammatti josta oon haaveillu jo vuosia. toisaalta ehkä se kaikkein mieluisin ammatti vois olla joku matkailulehden toimittaja, sillon saisin yhistää miulle kaks tärkeetä asiaa eli matkustelun ja valokuvaamisen/kirjoittamisen :-) tuonne kaupan kassalle en todellakaan aio jämähtää loppuelämäkseni, se on nyt vaan tekemistä siks aikaa kun mietin rauhassa mihin haluun suunnata. sit kun haen kouluun, haluun hakea semmoselle alalle mistä oon oikeesti innostunu ja kiinnostunu, ja siks otankin nyt rauhassa aikaa pohtimiseen :-) jos miulla ei ois tätä työpaikkaa, oisin varmaan päätyny hakemaan johonkin hätiköidysti valittuun koulutukseen, ja miun motivaatio ei riittäis opiskelemaan semmosta alaa mikä ei minuu kiinnosta. pidänkin nyt tän mietintämyssyn päässä niin pitkään kun siltä tuntuu, tiiän kyllä että kypsyn jossain vaiheessa tuohon kassahommaan ja siinä vaiheessa koulunkäynti varmaan kiinnostaa jo enemmän :-D

   Poista
 2. Hehe sain tänään työhaastattelukutsun K-Cittariin ja tulit ihan ensiks mieleeni kun tota työpaikkaa mietin! Muistatko millanen haastattelu siulla oli? Tossa jo puhuttiin ryhmätilanteesta ja hyvät kengät kehotettiin mukaan ottamaan :-) Mutta ois kiva kuulla siun kokemukset, luin kyllä jotain jo googlesta mutta aika vähän siellä mitään oli. Toi ois kyllä miulle kans hyvä työ välivuodeks, että voivoi varpaat ja kädet ristissä nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että oot saanu kutsun, toivottavasti siulle aukeis nyt työpaikkakin sieltä! :-) miun työhaastattelu sittarilla oli siis vuosi sitten, ja se oli kolmiosainen: ryhmähaastattelu, "näyttö" myymälän puolella ja yksilöhaastattelu. siinä ryhmätilanteessa meille heiteltiin vaan aiheita mistä keskustella, myymälän puolella päästiin esim.tarjoamaan asiakkaille kampanjakuponkeja ja hyllyttämään tuotteita ja yksilöhaastattelu oli semmonen aika perus työhaastattelu, mihin ei voi oikein valmistautua etukäteen.. oot vaan oma ittes, reipas ja kuuntelet tarkasti ja esitä aktiivisesti kysymyksiä :-) netistä kyllä löytyy varmaan jotain vinkkejä mitkä pätee useimpiin työhaastattelutilanteisiin, ei niiden lukemisesta varmasti haittaa oo! toivottavasti siun haastattelu menis hyvin ja saisit työpaikan, ite oon ainaki tykänny tästä hommasta kovasti :-) just sopiva työ välivuodelle ja tätähän pystyy mahollisesti jatkamaan sit opiskeluidenkin ohessa myöhemmin! tsemppiä paljon!!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm