31. joulukuuta 2015

THE LAST ONE

Viimeisiä viedään tästä vuodesta ja sen kunniaks ajattelin tulla rustaamaan muutaman ajatuksen kuluneista kahdestatoista kuukaudesta. Kokonaisuutena 2015 on ollu tosi hyvä vuosi miun elämässä: aika tasaisen rauhallista elämää, mut kuitenkin paljon kaikkea kivaa. Miulle on riittänyt koko vuoden ajan tosi hyvin töitä ja oon tyytyväinen työtilanteeseeni edelleen, tykkään miun työstä ja sen tarjoamasta taloudellisesta turvasta ja stressittömästä arjesta. Jossain tulevaisuudessa siintäville opiskeluille oon suonut tänä vuonna ajatuksia aika vähän, oon nauttinut siitä että työpaikalta poistuessa voin unohtaa työasiat ja nauttia vapaa-ajasta. Ehkä ensi vuonna tulevaisuuden suunnitelmatkin selkiytyy, ehkä joku tietty ala alkaa kiinnostaa muita enemmän, ehkä oon vuoden päästä edelleen yhtä autuaan tietämätön siitä mihin ammattiin haluan kouluttautua. Niin tai näin, asioilla on kyllä tapana järjestyä.

IMG_1239 IMG_8454 IMG_8928

Vuoden aikana en oo saanut juurikaan uusia ystäviä, mut suhteet muutaman pitkäaikaisen ystävän kanssa on kyllä syventyneet, välimatkoista huolimatta. Oon myös tutustunut paremmin työkavereihini ja täytyy sanoa että on meillä kyllä huipputiimi kasassa. Miikan kanssa on tullut vietettyä aikaa ihan älyttömästi, päivät jolloin ei olla nähty on laskettavissa kahden käden sormilla ja niihinkin sisältyy miun viikon reissu Rodokselle Tiian kanssa. Se oli kyllä ihana tyttöjen viikko lämmöstä ja auringonpaisteesta nauttien!

IMG_1153 099 771 144 IMG_5447 IMG_6172

Vaikka kesä menikin vähän parempia ilmoja odotellessa, kuului siihen silti paljon kivojakin juttuja. Kaveripariskunnan ihanat kesähäät, piristävät viikonloppureissut Lappeenrantaan, Tampereelle ja Helsinkiin, kajakkiretki, Flow Parkissa seikkailua, jokaisesta mahdollisesta auringonsäteestä nauttimista, mökkeilyä, sup-lautailun kokeilemista, koiranpentujen ihastelemista... Mie pidin kesälomani jo alkukesästä (ensi vuonna säästän sen kyllä myöhemmälle kesään!), mut sain elokuussa onneks nauttia muutaman päivän mittaisesta minilomasta, jolle sattuikin sitten koko kesän parhaat säät. Sinä viikonloppuna tuli uituakin koko kesän edestä!

IMG_5160 IMG_6585 IMG_7298 IMG_7850 IMG_8461

Nyt loppuvuodesta postaustahti on selvästi kärsinyt ja aikaa blogille tai kuvien ottamiselle ei oo meinannut millään löytyä. Mut se ei oikeestaan harmita minuu, koska tärkeysjärjestyksessä muut jutut menee nyt tän blogin edelle. Niillä muilla jutuilla tarkotan nyt lähinnä hääjärjestelyjä, sillä kyllä, mie ja Miika mennään helmikuun 20.päivä naimisiin. Ihan mahtava ja niin siisti juttu, mitä en oo itekkään ehkä tajunnu vielä kunnolla kun ollaan nyt vaan suunniteltu häitä ja askarreltu kutsukortteja ynnä muuta. Vaikka meillä onkin melko pienet ja aika pienen budjetinkin häät tulossa, on niiden järjestämisessä vaan silti aika paljon hommaa! Mut kyllä mie nautinkin tästä ajasta, kerran elämässähän sitä vaan (toivottavasti) näitä kekkereitä vietetään ;-) Tuntupa kivalta päästä vihdoin kertomaan teillekkin miten isoja asioita miun elämässä on tällä hetkellä meneillään, viimeiset pari kuukautta on nimittäin olleet aikamoisia ja luulen että tulevat viikot ennen häitä on vielä kiireisempiä. Koitan kuitenkin keretä välillä tulla tännekkin kertomaan fiiliksiä ja tunnelmia ja pakoilemaan häästressiä, jos sellainen jossain vaiheessa meinaa iskeä. Tähän mennessä minkäänlaista paniikkia ei oo näkynyt ja toivottavasti pysyisinkin mahdollisimman coolina ja rentona morsiamena sinne h-hetkeen saakka... Katotaan miten käy :-D

Mut siis, vuodesta 2016 on siis tulossa aikamoinen muutosten vuosi, pelkästään hyvällä tavalla. Toivottavasti jaksaisin edelleen treenailla samaan tahtiin, toivottavasti pääsisin näkemään mahdollisimman paljon uusia paikkoja ympäri maailmaa, toivottavasti kesästä tulis lämmin ja pitkä. Toivottavasti tää blogi pysyis edelleen miun elämässä, sillä nytkin tätä postausta kirjotellessa huomasin, että oli aika kiva palata lukemaan juttuja kuluneelta vuodelta kun ne on täällä tallessa. Mut hei nyt myö lähetään kattomaan keskiyön ilotulitukset torin laidalle, joten ei muuta kuin aivan mahtavaa ja ikimuistoista alkavaa vuotta 2016 kaikille teille!

6 kommenttia:

 1. Ooo eikä, hui miten ihanaa!!! Paljon onnea jo etukäteen, vaikutatte niin ihanalta parilta :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi Viivi, kiitos aivan ihanasta kommentista ja onnitteluista! <3 tuli kyllä hymy huulille meille molemmille :--)

   Poista
 2. vau! huippujuttu, onnittelut! ja tsemppiä häästressiin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee isot kiitokset!! :-) ja tsemppiä tarvitaan, vaikka koitankin viimeseen asti olla mahollisimman kaukana bridezillasta :-D

   Poista
 3. Voimia viimeisiin hääjärjestelyihin! Toivottavasti teijän päivästä tulee ihanista ihanin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset siulle ihanasta kommentista! Uskoisin että siitä päivästä tulee kyllä ihana ja ikimuistoinen :-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm