17. tammikuuta 2016

TÄLLÄ VIIKOLLA

IMG_1000 IMG_0930 IMG_0976 IMG_0929

... on ollut ihan hurjan kylmä. Toppahousut on olleet jalassa lähes joka päivä ja niinä päivinä kun päälle on eksynyt jotain muuta, oon meinannut jäätyä pystyyn. Monta päivää kestäneen palellusvalituksen jälkeen tänään oli kuitenkin niin nätti päivä, että talvi tuntui pitkästä aikaa ihan kivalta! Siniseltä taivaalta hiljalleen leijailevien lumihiutaleiden peittämä maisema oli vaan niin kaunis, että eksyttiin jopa ottamaan muutamat kuvat ulkona. Nuo lumiset puut on vaan niin ihanan näkösiä, en kestä!!
... sain pitkästä aikaa lomailevan Tiian seurakseni tänne Savoon. Käytiin syömässä, kahvittelemassa (kumpikaan ei tosin tainnut juoda kahvia, mut mitä muuta nimitystä kahvilassa käymisestä voi käyttää?) ja yhtenä iltana jopa lenkillä aikamoisessa pakkasessa. Oltiin kuitenkin sen verran hyvin pukeutuneita, ettei tullut edes kylmä!
... oon ollut joka ilta sänkyyn päästessä tosi väsynyt ja viileän peiton alle käpertyminen on tuntunut uskomattoman hyvältä. Etenkin talvella nukkuminen on vaan ihan superihanaa! Miulla on viime aikoina ollut tosi vähän aamuvuoroja eli oon saanut nukkua melkeimpä niin pitkään ku nukuttaa, on kyllä mahtava fiilis kun herää aamulla levänneenä.
... oon potenut hammassärkyä ja kehitellyt mielessäni toinen toistaan pahempia viisaudenhammasskenaarioita. Nyt kipua ei oo kyllä tuntunut viimeseen pariin päivään ollenkaan, ehkä tästä selvittiinkin ilman hammaslääkärikeikkaa..
... tein itelleni yhtenä päivänä huippulounaan töihin evääksi. Sekoitin edellisenä päivänä paistamani lohen jämät kaurapastan ja raejuuston kanssa ja erilliseen rasiaan olin pakannut jopa salaattiainekset mukaan. Tuntui muuten työpäiväkin paljon kivemmalta kun oli niin hyvä ruoka mukana!
... edellisessä postauksessa mainitsemani ABH Contour Kit on sittenkin vakiinnuttanut paikkansa miun arkimeikissä. Jotenkin kuvittelin etukäteen, etten jaksais joka päivä käyttää sitä, mutta kas kummaa, tälläkin viikolla sitä on tullut sudittua naamaan kuutena päivänä seitsemästä! On se vaan aika ihana.
... oon herkutellut liikaa. En tehny vuoden alkaessa mitään terveellinen tammikuu-sopimuksia itteni kanssa, mut nyt vois olla paikallaan pitää hetken taukoo kaiken roskan syömisestä. Tän lauseen kirjottaminen sai miut kysymään Miikalta, ryhtyykö se miun kanssa "häädieetille" eli herkkulakkoon hääpäivään asti, ja vastaus oli kyllä. Joten, kuukausi ilman karkkia/sipsiä/suklaata/pitsaa alkakoon!

2 kommenttia:

  1. vautsi mikä kaunokainen oot:-) muutenkin ihania talvikuvia!!:)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm