16. maaliskuuta 2016

KUUSI KIVAA

Ihana päivä takana! Aamulla heräilin kaikessa rauhassa kaihtimien raoista tulvivaan auringonpaisteeseen ja ei kyllä voi olla parempaa tapaa käynnistää päivää. Miun päivään on kuulunut kaupoilla kiertelyä juoksutrikoissa ja meikittömänä koska #vapaapäivä, siivoilua ja petivaatteiden vaihtoa (ihana päästä kohta puhtaisiin lakanoihin unille!), lenkkeilyä ja kevätauringon ihastelemista mummon kanssa, kokkailua Spotifyn Chill hits-listan tahtiin, adrenaliinin ja endorfiinin täyteinen Body Attack-tunti sekä rennon rauhallisen koti-illan viettoa sohvalla Miikan kanssa. Melko täydellinen vapaapäivä siis!

Viime päivinä elämä on muutenkin maistunut jotenkin erityisen hyvältä, ja aattelinkin tulla kertomaan muutaman jutun jotka tekee miut onnelliseksi just nyt :-) Positiivisia viboja kehiin keskiviikon kunniaks!

IMG_2153

Ystävät. Ja ystävien kanssa syöminen. Viime viikolla sain viettää aikaa Tiian kanssa parina päivänä ja kummallakin kerralla leiriydyttiin aika tiukasti meidän ruokapöydän ääreen. Brunssista laittelinkin tänne jo kuvia, mut vähintään yhtä kivaa oli höpötellä benkkupurkin äärellä kymmenen aikaan seuraavana aamuna. Viikonloppuna saatiin kaveripariskuntaakin tänne meille kyläilemään ja ilta meni oikein lepposasti jutellen ja nauraen, heidän hellyyttävää koiraansa rapsutellen, reissu- ja hääkuvia katellen sekä (tietysti) syöden.

Kevyempi työviikko. Vaikka suurimman osan aikaa tykkäänkin miun työstä, meinas viime viikolla loppua jo voimat pitkiä ja raskaita päiviä vääntäessä. Tälle viikolle miulle olikin laitettu vähän vähemmän töitä ja suoraan sanottuna se ei kyllä haittaa nyt yhtään. Kiva tehdä välillä vähän rennompia päiviä niin jaksaa sitten taas paremmin tehdä töitäkin. Tänäänkin on ollut niin rentouttava vapaapäivä, että huomenna on jo kiva mennä takas töihin!

IMG_2228

Kevät. Onhan se nyt aivan mahtavaa, kun pitkän talven jälkeen päivät on alkaneet selkeästi pidentymään, kadut sulamaan ja aurinko näyttäytymään yhä enemmän. Tänäänkin tuo ihana möllykkä jaksoi paistaa pilvettömältä taivaalta koko päivän ja oli ihan huikeaa käydä lenkillä aurinkolasit naamalla ja lokkien kirkumista kuunnellen. Nyt vaan hopihopi kadut kuiviksi ja lämpöasteet nousuun, niin pääsee hautaamaan talvivaatteet varastoon ja kaivamaan keväisemmät tilalle!

Suunnitelmien tekeminen. Vaikka oonkin joissakin asioissa melko huoleton hetkessäeläjä, tykkään silti suunnitella ja merkkailla kalenteriin tulevaisuudessa siintäviä kivoja juttuja. Tällekkin keväälle on luvassa paljon kivaa, ja varattiinpa tuossa vime viikolla reissuakin loppukesälle... Nyt on mitä odottaa ja minkä eteen tehdä ahkerasti töitä!

IMG_2189

Yhteinen koti. Hyvänyönpusut, vierekkäin nukahtaminen, vierekkäin herääminen. Meidän yhteinen arki on lähtenyt sujumaan erinomaisesti ja kodin jakaminen sen rakkaimman kanssa on kyllä melkoisen ihanaa. Vaikka päivällä menisikin työvuorot ja muut menot ristiin, on kiva tietää, että illalla pääsee käpertymään toisen viereen ja nukahtamaan siihen. Aika lähekkäin ollaan kyllä nukuttukin, kun makkariin mahtuu just ja just 120 cm leveä sänky...

Liikunta. Oon viime aikoina innostunut käymään enemmän ja enemmän taas ryhmäliikuntatunneilla, ja ne on kyllä kivaa vaihtelua salitreeniin. Vaikka tykkään edelleen äheltää salinkin puolella, saan jumppatunneilla kaivettua itestäni vielä enemmän irti kun ohjaaja tsemppaa ja ryhmänpaine pakottaa jaksamaan. Kova hinku olisi jo päästä lenkkipolullekkin kirmailemaan, minuun iskee keväisin aina joku ihmeen juoksukuume!

IMG_2178

Listaa olisi voinut jatkaa vielä pidemmällekkin, mut kello alkaa olla jo sen verran paljon, että parempi lopetella tältä erää. Aamulla pitäisi nimittäin jaksaa nousta kasiksi töihin, eli nyt keräämään voimia uuteen päivään! Reipasta loppuviikkoa kaikille, palataan taas!

8 kommenttia:

  1. Mekin nukutaan poikaystävän kanssa 120cm sängyssä ja ollaan yli vuosi nukuttu. Ja hyvin mahutaan, ei mitään ongelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva kuulla ettei olla ainoita! meillä on meinannu joinakin öinä olla vähän ahdasta ku oltiin totuttu aiemmin nukkuu kumpikin yksin 120 senttisissä... ja nyt se pitäskin sit jakaa toisen kanssa :-D mut eiköhän tää tästä lähe sujumaan!

      Poista
  2. ihana postaus!! :-)

    VastaaPoista
  3. ihana että kerrot tämmösiä pieniä, sun arkea piristäviä juttuja, jotka ei kuitenkaan oo mitään pinnallisuuksia! monesti tämmösissä postauksissa näkee pelkkää materialismionnellisuutta mutta tätä lukiessa tuli kyllä itekin mietittyä että hei, mullahan on elämässä kaikki ihan tosi hyvin :-) tykkään sun blogista hirveesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi vitsi, olipa aivan ihana kommentti!! nyt sait kyllä ison hymyn miun naamalle, kiitos :-) pakko myöntää että sorrun itekkin välillä siihen materialismionnellisuushehkutukseen, mut kyllä se aito onnellisuus tulee jostain ihan muista jutuista, yleensä jutuista jotka ei maksa ees mitään. kiitos vielä kivoista sanoista ja hyvää viikonloppua! :-)

      Poista
  4. Vitsit, miten kiva postaus! Pakko muuten kysyä, että mistä toi ihana notebook on peräisin?:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että tykkäsit! oon ostanu sen savonlinnalaisesta lifestyleputiikista, mikä on muutenkin täynnä kaikkea ihanaa :-) Design Huvitelma on liikkeen nimi!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm