24. toukokuuta 2016

KESÄ KÄYNTIIN LETUILLA

Ihan ekaksi: superiso kiitos kaikista hyvistä ideoista, mitä kävitte heittelemässä viime postauksen alle!! Sain paljon uutta intoa tähän touhuun ja aion ruveta toteuttamaan toivepostauksia jo tässä ihan lähiaikoina, mahdollisuuksieni mukaan :-) Jos vielä tulee jotain ideoita mieleen, niin rohkeesti vaan kommentoimaan ja ehdottamaan!

IMG_4414 IMG_4439 IMG_4455 IMG_4434 IMG_4417 IMG_4451 IMG_4463

Nyt miun kesä on viimeistään ihan virallisesti käynnistynyt: käytiin nimittäin tänään ekaa kertaa Kalliolinnassa letuilla! Tuo maailman sympaattisin lettukahvila taitaa olla nyt kolmatta kesää auki Sulosaaressa ja kaikki savonlinnalaiset lukijat, jotka ette oo siellä vielä koskaan käyneet: what are you waiting for? Niiin söpö paikka ja niiiiin hyviä lettuja, joihin varmasti löytyy lisukkeita joka makuun. Mie päädyin tänään jo viime kesänä hyväksi (ja ehkä vähän överimakeeksi, mut enemmän kuitenkin hyväksi) todettuun komboon vaahtokarkki-kinuskikastike-turkinpippuri ja Miika otti perinteisemmän banaani-kinuski version. Oli ihana istuskella työpäivän jälkeen kahvilarakennuksen terassilla herkkuletut nenän edessä ja vaihtaa päivän kuulumisia miehen kanssa ympäröivästä luonnon rauhasta nauttien. Täältä kyllä isot suositukset Kalliolinnan lettukahvilalle, tuolla tullaan käymään taas monet kerrat tän kesän aikana :-)

Nyt miulla oiskin edessä pari vapaapäivää ennen kuin starttaa viikon mittainen työputki ja nää pari päivää ois tarkotus pyhittää ihan vaan rentoutumiselle ja akkujen lataamiselle. Huomisen sääennustus näyttää sen verran lupaavalta, että päivä taitaa mennä auringosta nauttien ja sehän ei haittaa yhtään! Tuosta auringonpaisteesta saatava energia on vaan jotain niin käsittämätöntä, että haluun imeä sen kaiken itteeni. Tehkää tekin niin ja nauttikaa kesästä!

7 kommenttia:

  1. voi kiitos paljon, ihana kuulla! :-)

    VastaaPoista
  2. Ai että näyttääpä letut herkullisilta!

    VastaaPoista
  3. sul on kaunis rusketus! :) ♡
    pakko kysyy et mistä noi sun niken shortsit on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :-) nyt kysyit kyllä niin pahan kysymyksen, nuo on niin jo monta vuotta vanhat etten muista ja tuskin on enää myynnissä :-( kannattaa katella esim zalandolta jos siellä ois vaikka jotain samantyyppisiä!

      Poista
  4. Ihana rusketus!! Miten suhun jo noin hyvin on aurinko tarttunut? :)
    Haitko muuten johonkin kouluun/onko suunnitelmissa hakea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah kiitti! rusketun yleensäkin melko nopeesti (yhtä nopeesti se väri kyllä sit katoaakin..) ja oon kyllä viettäny nyt paljon aikaa auringossa kun on ollu niin mahtavia säitä :-)
      en hakenu tänä keväänä, on suunnitelmissa hakea heti kun keksin mitä haluan opiskella :-P

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm