18. toukokuuta 2016

KUKKIA JA KANASALAATTIA

IMG_4187 IMG_4213 IMG_4139 IMG_4178 IMG_4201

Hei vaan hei! Aika perus keskiviikko takana, mut aattelin nyt tulla pikasesti moikkaamaan teitä näiden kuvien kanssa Miikan katellessa futispeliä tv:stä. Tehtiin tänään iltaruuaksi simppeli mut hyvä kanasalaatti, sillä jostain syystä meidän ei kummankaan tehnyt salitreenin jälkeen mieli mitään "kunnon ruokaa" (+ kokkauslaiskuus iski taas). Salaattiin tuli niinkin yksinkertaiset ainekset kuin: jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, Pirkan chilillä pintamaustettua kanaa, viinirypäleitä ja nektariinia. Kaveriksi vielä kauraleipää ja maljakkoon kimppu terttuneilikoita tuomaan ripaus esteettisyyttä ruokailuhetkeen ;-) Pitäisi muuten ostaa useamminkin kukkia kotiin, oon koko illan ihaillut miten paljon muutama söpö kukkanen voikaan piristää koko asuntoa! Noista tuli myös ihania muistoja mieleen muutaman kuukauden takaisesta hääpäivästä, juhlapaikka oli nimittäin koristeltu juurikin neilikoilla ja terttuneilikoilla. Vitsi mitä vauhtia aika rientää, meidän häistäkin tulee ylihuomenna kuluneeksi jo 3 kuukautta?! Nää kuluneet kuukaudet on olleet kyllä heittämällä elämäni parhaimmat ja oon vaan niin tyytyväinen meidän elämäntilanteeseen just nyt. Happy wife, happy life!

Miulla meinaa olla taas vakavia ongelmia tän tekstin suoltamisen kanssa, eikä oo muuten ensimmäinen kerta viime aikoina. Kirjotusfiilis on ollu kateissa jo pitkän aikaa ja nyt oiskin ehkä aika heittää pallo sille puolelle ruutua, ja kysäistä että oisko teillä jotain postausideoita/toiveita heitellä miulle? Kotipostauksen perään on jo kyselty kovasti ja sen aion toteuttaa mahdollisimman pian eli kunhan saadaan kotona vielä muutama keskeneräinen juttu hoidettua. Edellisestä kysymyspostauksestakin on vierähtäny jo tovi, kiinnostaisko sellanen? Auttakaa vähän minuu tässä inspiraationpuutteessa ja pistäkää kommenttiboksi laulamaan, kaikki ideat (videopostausta lukuunottamatta) on tervetulleita! :-)

10 kommenttia:

  1. My day -tyyppinen postaus kuvien kera vois olla kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitti ideasta! oon semmosia pari tehnytkin mut niitä on kiva tehdä, joten koitan toteuttaa sen taas tässä ihan lähiaikoina :-)

      Poista
  2. Viikon urheilupäiväkirja vois olla mielenkiintonen ja päivä kuvina postaukset on aina kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo liikuntapäiväkirjahan on ihan loistoidea, jes! kiitos paljon kommentistasi :-)

      Poista
  3. Urheilupäiväkirjan lisäks ois kiva jotai ruokapäiväkirjaa tai vaikka top 3 lemppariruoat tai joku hyvä ruokaohje arkeen tai sun lemppariherkut tms.! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. urheilupäiväkirjaan vois kyllä yhdistää viikon ruuatkin samalla! :-) ruokaohjeideankin laitan korvan taakse, heti kun tulee kokeiltua jotain vähän makaroonilaatikkoa spesiaalimpaa :-D lemppariherkkujen listaus kuulostaa kans aika hauskalta, miun tapauksessa se saattas tosin mennä vähän överiks, aikamoinen herkkupylly kun oon... iso kiitos siullekkin ideoista!

      Poista
  4. Mun mielestä on kiva lukea esim. random facts -postauksia. :) Olisi myös kiva, jos esittelisit tarkemmin teidän häitä: miten meni hääjärjestelyt, millaisia fiiliksiä hääpäivän aamuna oli jne. :) Myös sun mies vois jotenkin näkyä esim. hän vastais lukijoiden kysymyksiin susta (tyyliin "Mitkä 3 asiaa Elli ottais autiolle saarelle mukaan").

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei iso kiitos siullekkin hyvistä ideoista! hääkuvia on itse asiassa vähän vielä julkaisematta joten ehkä niiden ympärille vois kehitellä jotain aiheeseen liittyvää tekstiä... ehotin miehelleni tuota ideaa että hän pääsis jotenkin näkymään blogiin ja vastaanotto oli yllättävänkin positiivinen! :-D kiitti vielä kun jaksoit kommentoida!

      Poista
  5. Kuvia lempi asioista, esim. lempi ruoka, lempi paikka kotona, lempi vaate,koru, kukka.. jne. siis kuvaat suosikki asioita, esineitä, henkilöitä ja mitä vaan mieleen tulee :D toivottavasti jotain selvää sai mitä tarkoitan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tälläsiä oonkin välillä tehnyt, mut näitä on aina yhtä kiva tehdä! kiitos ideasta :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm