6. heinäkuuta 2016

PARAS AAMUPALA JA HÖPINÖITÄ KESÄSTÄ

IMG_6350 IMG_6309 IMG_6324

Long time no see! Pari aika kiireistä viikkoa takana, joiden aikana blogi on jäänyt taka-alalle ja kamerakin saanut vähän lomaa, kuvia on nimittäin tullut räpsittyä todella vähän. Tän postauksen kuvat on muutaman viikon takaiselta sunnuntai-aamulta kun päätettiin panostaa vähän tavallista enemmän aamiaiseen ja testata meidän uutta vohvelirautaa. Pyöräytettiin vino pino vohveleita (note to self: ens kerralla ehkä vähän pienempi taikina...) ja nautiskeltiin niitä kaikessa rauhassa banaanien, mansikoiden ja Nutellan kera. Ehkä paras aamupala ikinä!!

Mitäs muuta miulle kuuluu? Oon tehnyt paljon töitä ja tässä kuussa tahti vaan kiristyy monien työkavereiden jäädessä lomalle. Ite oon lomaillu viimeks yli vuosi sitten, ja kieli pitkällä ootan jo elokuun alkua kun miunkin kesäloma vihdoin alkaa. Kuukauden päästä vietän jo ekaa lomapäivää, wihiii! Toisaalta haluun kyllä ottaa tästä heinäkuustakin kaiken irti mitä töiltä ehtii, koska miun kesälomasta suurin osa menee reissun päällä ja sit kun Suomeen palaan, niin on jo melkein syyskuu. Hyh hyh, eipäs ajatella syksyä vielä! On tää Suomen kesä vaan niin kovin lyhyt, että vaikkei säät aina suosiskaan niin pitää silti koittaa nauttia tästä ja tehdä juttuja, joista jäis sit kivoja muistoja pitkän talven varalle. Esimerkiks toissailtana saunottiin meidän ystäväpariskunnan kanssa pitkän kaavan mukaan ja myrskyisestä säästä huolimatta käytiin järvessäkin pulahtamassa, ja vaikka koko illan tuuli ja satoi, meillä oli tosi kivaa. Muita kivoja juttuja, jotka on saaneet hymyn huulille viime aikoina, on mm. kolmen ruokalajin illallinen ihanan ystävän kanssa, Islannin fanittaminen jalkapallon EM-kisoissa, helteistä nauttiminen rannalla ja kotipihalla Miikan kanssa, The Fundamentals of Caring-leffa Netflixistä, aamukasin spinningtunnit ja valoisien iltojen pyörälenkit aka jätskinhakureissut. On tää kesä vaan ♥♥♥.
Joitakin suunnitelmia aurinkoisillekkin kesäpäiville on jo tehtynä ja nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että saataisiin lämpömittareissa lukemat nousemaan niin pääsis niitä toteuttamaan. Sup-lautailua kokeilin ekaa kertaa viime kesänä ja se oli niin kivaa, että suppailu on ehdottomasti tänkin kesän to do-listalla. Myös jo lähes perinteeksi muodostunut melontaretki on päästävä tekemään ja se toteutuu ehkä jo tällä viikolla, kun lähdetään viettämään vapaata viikonloppua Kuopioon kavereiden luo. Kuopio-visiitin lisäksi lyhyitä reissuja on tarkoitus tehdä ainakin Lappeenrantaan ja Helsinkiin. Mökilläkin ollaan päästy käymään vasta kerran ja loppukesän aikana onkin ehdottomasti päästävä uimaan, saunomaan ja grillaamaan mökkimaisemiin vielä monta kertaa. Tänä kesänä aattelin ottaa itteäni (ja ehkä vähän Miikaakin) niskasta kiinni ja raahautua mustikkametsään, sillä meidän pakastin huutaa tyhjyyttään ja onhan ne vastapoimitut mustikat esim. kylmän maidon kanssa aikamoinen kesäherkku. Ensi viikolla mennään taas muutamaksi päiväksi paijaamaan ihanaa Martta-koiraa omistajien lähtiessä reissuun ja pakko myöntää että sitä hupsua on kerennytkin tulla jo ikävä. Näitä kesäsuunnitelmia listatessa oli pakko vilkaista välillä kalenteriakin, sillä varsinkin nyt heinäkuussa työpäivät on pitkiä ja vapaapäivät harvassa, eli tekemistä kyllä riittää! Mut niinhän se kesällä pitääkin olla :-) Nyt alkaa väsymys jo vähän painamaan, sillä takana on pitkä työpäivä ja pari tuntia koneen ääressä istuskelua, joten taitais olla parasta siirtyä petiin keräämään voimia huomista päivää varten. Onneks olin aamulla reipas ja tuuletin petivaatteet ja vaihdoin lakanat, nyt on ihana pujahtaa raikkaisiin lakanoihin unille! Hyvää yötä kaikille ja kivaa loppuviikkoa, palaillaan taas

2 kommenttia:

  1. olis kivampi lukea, jos olis useammin kappalejako tai sit isompi riviväli! meinaa mennä rivit sekasin :-) ihana höpöttelypostaus silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti palautteesta! pelleilin itse asiassa eilen illalla noiden rivivälien kaa vaikka kuinka kauan ennen tän postauksen julkaisua, enkä saanu niitä mieleisiks mut olin niin väsyny etten jaksanu säätää sitä enää :-/ lupaan yrittää tehdä jatkossa selkeämpiä näistä! sitä vaan vaikeuttaa sekin että kirjoitan postaukset aina koneella ja sit ne näyttää puhelimella ihan erilaisilta :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm