7. tammikuuta 2017

FREEZING COLD

IMG_1775 IMG_1777 IMG_1832 IMG_1792 IMG_1851 IMG_1864

Paukkupakkasesta punoittavat posket Yhteiset vapaapäivät rakkaan kanssa Haastavat, uudenlaiset treenit Auringonpaiste Hyvien ystävien seurassa nautittu Santa Fé-chilikeitto kaikkien mahdollisten lisukkeiden kera Pitkät yöunet Suklaapäällysteiset Omar-konvehdit Matkasuunnitelmien tekeminen Ed Sheeranin uudet biisit Pikkuveli yökylässä Sauna Treffit ihanan ystävän kanssa suosikkikahvilassa Aamukävely järven jäällä -23 asteen pakkasessa Uusimman Himoshoppaajan lueskelu ennen nukahtamista Auringon valaisema koti Lähestyvä ensimmäinen hääpäivä Ties monettako kertaa, mutta edelleen yhtä viihdyttävä: How I met your mother Rauhallinen, rento ja pitkästä aikaa stressitön fiilis elämästä

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia!! muakin viihdyttämässä tässä bloggaillessa taustalla HIMYM :-D eikä mitään hajua kuinka monetta kertaa menossa läpi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ei vitsi, se on kyllä niin huikee sarja että tuun kattoo sitä uudestaan ja uudestaan varmaan koko loppuelämäni :-D hauskaa iltaa HIMYMin parissa!

      Poista
  2. Vieläkö sun kaverilla Katrilla on blogi? :--) Löysin pitkästä aikaa tän sun blogin ja tätä on ihana lukea! Joskus tuli teidän molempien blogeja seurattua ihan kunnolla, ja nyt oli kyllä positiivinen ylläri löytää sun blogi uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan sillä, löytyy osoitteesta www.lily.fi/blogit/katriaulikki ! ja ompa hauska kuulla, että oot löytäny taas tänne :-D pitkäaikaiset lukijat on aina tervetulleita takaisin! toivottavasti jäät seurailemaan, ja kiitos vielä piristävästä kommentista :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm