18. heinäkuuta 2017

SUNSET TONIGHT

IMG_5896 IMG_5879 IMG_5930 IMG_5911 IMG_5894 IMG_5868

Satuin tänä iltana vilkaisemaan ikkunasta ulos juuri oikeaan aikaan, kun synkän harmaa taivas olikin vaihtunut kauniiseen auringonlaskuun, ja otettiin samantien pikalähtö läheiselle venelaiturille. Ehdin juuri ja juuri napata nämä kuvat upean keltaisesta maisemasta, ennen kuin aurinko painui takaisin pilvien taakse. Kerrankin nappiin osunut ajoitus!

Pari viime viikkoa on hujahtaneet kuin siivillä, ja oon kerennyt touhuamaan paljon kaikenlaista kivaa. Lomaviikkoon mahtui Helsingin reissun ja mökkeilyn lisäksi mm. monta hyvää treeniä, jokaisesta mahdollisesta auringonsäteestä nauttimista, ihanien ystävien kanssa vietettyä aikaa, lenkkejä ilta-auringossa kävellen tai pyörällä, pitkiä yöunia, päivä kiipeilypuistossa ja grilliruualla herkuttelua. Sain vihdoin talviturkinkin heitettyä, se ei oo varmaan koskaan aiemmin venynyt näin pitkälle kesää! Kaiken kaikkiaan oli kyllä tosi ihana lomaviikko, jonka aikana tuli rentouduttua ja irtauduttua työjutuista. Miulla on onneksi kesälomaa jäljellä vielä elokuullekin, eli tuo viikko oli ikään kuin vain harjoittelua sitä varten, ja hyvinhän mie sen lomailun taidon vielä hallitsin ;-)

Paluu arkeen ei ollut onneksi ihan niin karu kuin olisi voinut kuvitella, sillä olin viime viikolla loman jälkeen vain viisi päivää töissä kunnes jäin taas neljän päivän vapaille. Meillä ei sattunut Miikan kanssa nyt heinäkuussa lomaviikot yksiin, mutta sain onneks toivottua vuosivapaapäivän tälle viikolle, ja viikkovapikset sen yhteyteen. Heitettiin tuossa viikon vaihteessa yhden yön reissu Kuopioon meidän ystäväpariskunnan luokse ja oli tosi kiva päästä kyläilemään heidän luokseen pitkästä aikaa ja viettämään laatuaikaa porukalla. Tänään puolestaan oon loikoillut monta tuntia meidän pihanurmella auringossa, vetänyt mahan täydeltä uusia perunoita, käynyt vuosien tauon jälkeen viskomassa frisbee golfia, hikoillut Body Attackissa ja istuskellut tyttöjen kanssa iltaa kuulumisia vaihdellen. Todella onnistuneet vapaapäivät takana siis, ja vielä huominen edessä ennen kuin pitää torstaina palata taas töihin. Taidankin tästä suunnata unten maille ettei mee huominen päivä ihan nukkuessa, hyvää yötä ja kivaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos!! näitä ei oo ees juurikaan muokattu, eli maisema taltioitu kameraan yhtä upeena kuin miltä se näytti silmällekkin :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm