15. elokuuta 2017

8 X MITÄ TÄNÄÄN

Mitä teet juuri nyt? Istun koneella kopioimassa Saran blogista bongaamaani kysymyshaastetta liittyen tähän päivään. Venyttelen samalla treenin jäljiltä jumista selkääni ja kuuntelen olosuhteiden pakosta (:-D) telkkarissa pyörivän futispelin selostusta.

Mitä on päälläsi? Hennesin aleista muutama viikko sitten löytynyt vaaleanpunainen pitkä yöpaita. Joka on muuten ollut nyt sen verran monena iltana suihkun jälkeen päällä, että oon saanut tartutettua kosteusvoiteen tuoksun tähän, mut se tekee tän päälle pukemisesta entistäkin ihanampaa!

IMG_3482 IMG_4087

Mitä ostit viimeksi kaupasta? Käytiin pari tuntia sitten Lidlissä tekemässä isommat ruokaostokset, joilla olisi nyt tarkoitus koittaa pärjätä loppuviikko, että jääkaappiin jäisi mahdollisimman vähän tavaraa pilaantumaan kun lähdetään sunnuntaina reissuun. Mut jos ihan tarkkoja ollaan, niin Miika maksoi nuo ostokset kaupassa... Ite kävin aamulla hakemassa Cittarin Arjen säästöiltä shampoota ja hoitoainetta, suihkusaippuaa, kasvojenpuhdistusaineen ja sheivereitä sekä mummolle tarjous-Oivariineja ja tomaatteja :-D

Mitä olet tehnyt tänään? Aamulla heräilin kaikessa rauhassa ja aamutoimet hoidettuani menin hetkeksi meidän pihalle aurinkoon loikoilemaan. Vähän ennen yhtätoista pakkasin mökkikamppeet kasaan ja suuntasin kaupan kautta mökille. Meidän mökki on siitä kiva, että sinne ajaa tästä meiltä 15-20 minuutissa, ja siksi sinne on helppo hurauttaa lyhyellekkin visiitille. Tällä kertaa visiitti venyi vähän suunniteltua pidemmäksi, sillä aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja tunnit vierähti nopeasti mummon kanssa höpötellessä aurinkotuoleissa. Tulin takaisin kotiin hieman ennen viittä ja kuudeksi suuntasin Body Attackiin. Jumpan jälkeen käytiin kaupassa, syötiin iltapalaa Netflixin Atypical-sarjaa katellen, kävin suihkussa ja pesin koneellisen pyykkiä.

IMG_4006 IMG_3172

Mitä olet syönyt tänään? Aamupalaksi kaurapuuroa voisilmällä, keitetyn kananmunan ja banaanin. Lounaaksi pari kuhafilettä, mökin kasvimaan perunoita, salaattia ja mummon kehittelemää kantarelli-pekoni-makarooni-tuorejuusto-sekoitusta (joka oli sienikammostani huolimatta yllättävän hyvää!), jälkiruuaksi jäätelön. Välipalaksi mustikkarahkaa ja ennen jumppaa vielä pienen annoksen makaroonia ja jauhelihaa ketsupilla. Kauppareissulla palautusjuoma ja iltapalaksi pari Lidlin kaurasydäntä (best!!), vaniljajugurttia banaanisiivuilla ja lasi kaakaota.

Mitä huomisen päivän ohjelmaasi kuuluu? Näin lomalaisena on aika kiva vastata, ettei oikeastaan yhtään mitään! Jos aurinko paistaa, saatan lähteä taas käymään mökillä, muussa tapauksessa vietän varmaan ihan rennon kotipäivän, sillä oon nää loman ekat päivät ollu taas lähes koko ajan jossain menossa... Illalla varmaan treenaamaan ja voisin yrittää houkutella Miikan kameran taakse nappaamaan vaikka jotkut asukuvat.

IMG_3313 IMG_3494

Mitä on To do-listallasi? Pakkaaminen!! Kävin hakemassa matkalaukun varastosta jo ajat sitten, jotta voisin aloitella pakkaamista ja reissufiilistelyä kaikessa rauhassa, mut jostain syystä laukku ammottaa edelleen tyhjyyttään olohuoneen nurkassa. Aurinkorasvaa ja after sunia pitäis myös käydä ostamassa, maksaa vakuutuslasku pois alta ja nostaa varmaan vähän matkarahaakin.

Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut? Hyvää on ollut vaikka mitä! Aamulla virkeänä herääminen lomapäivään ennen herätyskelloa. Ihana, ihana auringonpaiste, josta sain nauttia Saimaan rannalla mummon tarinoita kuunnellen. Supertehokas treeni ja sen jälkeinen väsynyt, mutta onnellinen olo. Tää on ollut aikas täydellinen kesäpäivä, josta en kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa! No ehkä sen, että nyt pitäis vielä raahautua pesemään hampaat, vaikka väsyttää jo ihan hulluna ja tekis mieli mennä vaan suoraan sänkyyn... First world problems.

IMG_4408 IMG_3335

2 kommenttia:

  1. mitkä ihanat positiiviset lomalaisen vibat tästä postauksesta huokuukaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, voi kiitos! :-D ei kyllä näin lomalaisena voi muuta ollakkaan kuin positiivinen, on tää sen verran ihanaa vaihtelua normaaliin arkeen. kivaa loppukesää sinne suunnille! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm