10. joulukuuta 2017

SNOWY SUNDAY

IMG_0077 IMG_0025
IMG_9996 IMG_0126 IMG_0024 IMG_0234 IMG_0030 IMG_0092 IMG_9993

Tervehdys sunnuntai-iltaan! Täällä on menty viime päivät mukavan rennoissa tunnelmissa; mie aloittelin pidennettyä viikonloppua jo torstaina, mutta kumman nopsaa tahtia nää vapaapäivät taas hurahti. Tekemistä ja kotona löllöttelyä on ollut juuri sopivassa suhteessa, ja öisin on tullut vedettyä sellaisia 10 tunnin megaunia, että nyt on kyllä levännyt olo näin uuden viikon kynnyksellä. Miulle yksi tärkeimmistä keinoista rentoutua on liikkuminen, ja vaikka ravaan toki salilla ja jumpissa työpäivinäkin, niin kyllä ne treenit yleensä kulkee vapaapäivinä vielä himpun verran paremmin. Torstaina viikon työputkea lopetellessani olin saanut yläselän ja hartiat ihan karmeaan juntturaan, mutta nyt vapaapäivien jumppailujen jälkeen olo on taas kuin uudestisyntyneellä! Kyllä se liikunta vaan tekee hyvää, niin keholle kuin mielellekin.

Tän viikonlopun aikana on saatu taas nauttia niin talvisesta kuin ei-niin-talvisesta säästäkin: perjantaina nimittäin tuprutti lunta niin hurjasti, että jouduttiin huonon ajokelin takia jättämään suunnitteilla ollut Kuopion reissukin väliin. Eilen lämpömittarin lukemat kipusi taas ärsyttävästi pari astetta plussan puolelle ja hetken näytti jo siltä, että tässäkö tää vuorokauden kestänyt talvi taas oli... Tänään lunta tuli kuitenkin taas lisää, kuten näkyy niin nämä kuvatkin napattiin lumisateessa, ja tällä hetkellä ulkona vallitseekin taas ainakin hetken aikaa niin kaunis talven ihmemaa. Monettakohan kertaa toistan jo itseäni, kun sanon että toivottavasti tämä olisi nyt se lumi, joka jäisi maahan, ja päästäisiin vihdoinkin nauttimaan kunnolla talvesta. Alkuviikon sääennuste tosin näyttää olevan uhkaavasti eri mieltä asiasta...

Nyt mie voisin siirtyä tästä hetkeksi tuonne keittiön puolelle, huomiseksi pitäisi nimittäin vielä kokkailla jotain ruokaa evääksi työpäivää varten... Parasta alkaa tekemään sitä näin kymmenen aikaan illalla, mutta toisaalta näinä vapaapäivinä on kyllä tullut nukuttua sen verran runsaasti, ettei vielä oikein väsytäkään. Telkkarissakin pyörii taas perinteiseen sunnuntai-illan tyyliin jalkapalloa, joten joudan paremmin kuin hyvin hellan ääreen :-D Youtubesta joku kiva video pyörimään, niin jauheliha-makaroonimössö a.k.a mökkihöperö a.k.a mökkis syntyy käden känteessä! (#masterchef ...)  Mut hei, kivaa uutta viikkoa ja kauniita unia kaikille!

8 kommenttia:

  1. Tosi kivannäkönen asu! Ja monesti kyllä liikunta auttaa vetreytymään, ja se ehkä on siinä parasta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Ite liikun varsinkin sen hyvän olon takia minkä siitä aina saa, niin fyysisesti kuin henkisestikin :-) Kun vaan muistaisi sen aina silloinkin jos se urheilemaan lähteminen tuntuu vähän hankalalta!

      Poista
  2. Jotenki tuttu asetelma tuo jalkapallo-mökkihöperö...

    VastaaPoista
  3. Ihana pipo, mistä oot ostanut? :-) Sun tekstiä on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Gina Tricotin pipo! Tykkään kyllä itekkin kovasti siitä :-) Ja voi miten kiva kuulla, kiitos kommentistasi!!

      Poista
  4. ihanan söpö asu! <3

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm