19. helmikuuta 2018

LOMA FEELS GOOD

Mitä mainiointa maanantaita! Täällä on startattu uusi viikko oikein erityisen hyvällä fiiliksellä, tänään oli nimittäin meikäläisen ensimmäinen virallinen lomapäivä. Olin tosin jo viikonlopun vapaalla, eli lomamoodiin on kyllä ehtinyt jo hyvin päästä tässä viime päivien aikana ;-) Varhain lauantai-aamuna otettiin suunta kohti Kuopiota ja vietettiin viikonloppu siellä ystäväpariskunnan luona. Viikonloppuun mahtui mm. auringonpaisteesta nauttimista ihanan talvisella Puijolla, mansikkamargaritoja ja superhyvää meksikolaista ravintola Panzassa (iso suositus tälle paikalle!), yllättävän hyvin nukutut unet sohvapedissä, paljon naurua, vähän penkkiurheilua, Rappakaljan peluuta, ulkoilua termarikaakaoiden ja notskimakkaroiden kera ja kerettiinpä käydä appiukon perheenkin luona kyläilemässä. Todella hauska ja rentouttava viikonloppu oli kyllä mitä parhain aloitus tälle lomalle!

Ajeltiin eilen illalla takaisin Savonlinnaan ja tänään ollaan vietetty rentoa lomapäivää kotosalla. Nukuttiin aamulla pitkään ja herättyämme nautiskeltiin rauhallisesta aamiaisesta, mie taisin istua tunnin verran aamupalapöydässä... Tänäänkin oli niin ihana aurinkoinen ilma, että lähdettiin hakemaan Martta-koira lenkkikaveriksi ja suunnattiin pitkälle kävelylle jäälle. Pakkasesta huolimatta aurinko lämmitti ja tuli kyllä jo niin keväinen fiilis! Lenkin jälkeen otettiin hetki lepoa kotona, tehtiin ruokaa ja pelailtiin tietysti vähän Yatzya... Illemmasta kävin vetämässä perinteisen maanantaitreenin Body Attackissa ja sen jälkeen oli ihana kivuta saunan lauteille nipistämään viimeisetkin hikipisarat irti. Lomapäivä nro 3 oli siis myöskin erittäin onnistunut! Nyt pitäisi kyllä alkaa suunnata jo unten maille, aamulla on nimittäin herätys jo kuuden maissa, sillä lähdetään aamubussilla Helsinkiin hääpäivän viettoon pariksi päiväksi... Hyvää yötä ja aurinkoista viikkoa kaikille!

IMG_2164_Fotor IMG_2132_Fotor IMG_1006_Fotor IMG_2207_Fotor IMG_1007_Fotor IMG_2246_Fotor IMG_2223_Fotor

2 kommenttia:

  1. tosi jees että oot lisänny postaamistahtia!! ♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! ❤️ Tää ei oo ollu ees mikään tietonen päätös, vaan jostain syystä on vaan tullu viime aikoina tavallista useemmin sellanen fiilis että tekee mieli kirjotella/kuvailla blogiin :-) Toivottavasti tää ei ois mitään hetken huumaa ;-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm