7. tammikuuta 2013

2012 toinen puoli



Aivan ihana Kuopion viikonloppu Katrin kanssa takana ja tänään teki mieli vaan huutaa kun piti raahautua kaheksaks kouluun tekemään ruotsin koetta... Täydellinen viikonloppu sisälsi hyviä ostoksia, ihanaa ruokaa ja parasta seuraa, mutta ei juuri ollenkaan ruotsin kolmoskurssin kirjaa ja se kostautuikin sitten äsken kokeessa. Muutenkin tää maanantai tuntuu tänään taas ihan kamalalta: aamulla torkutin liian pitkään (tää on kyllä ihan joka aamuista nykyisin), päätä särkee enkä saa mitään otetta tästä koeviikosta. Nytkin oli ihan välttämätöntä tulla kirjottelemaan tänne kun huomenna ois tosiaan se yhteiskuntaopin koe... :-D Toinen vaihtoehto ois ollu päikkärit, mut valitsin kuitenkin teidät!

104 065 022

Heinäkuu oli ihana kuukausi, paljon tuli tehtyä töitä mutta osasin nauttia kesästä kavereitten kanssa ja auringossa makailemalla ja kesäöitä valvomalla... Vaikka kesästä jäi päällimmäisenä mieleen totaalisen surkeat säät, rusketuksesta päätellen se aurinkokin joskus paistoi! Heinäkuussa reissattiin Emmin kanssa Helsinkiin, vietettiin Olavinpäivää ja aloin käymään taas kesätauon jälkeen salilla.

009 153 104 (2)

Kuten joka vuosi, elokuu tuli ihan liian nopeesti. Kerkesin viettää kesälomaa alle kaks vuorokautta kun oli jo aika palata kouluun... En mitenkään liikaa syttyny sille koulun alkamiselle ja nyt jälkeenpäin oon vasta tajunnu että ois varmaan pitäny tehä vähemmän töitä viime kesänä ja lomailla enemmän. Syksyn aikana ei oo nimittäin tullu tehtyy juurikaan töitä koulun eteen ja tänä vuonna miun on pystyttävä ottaa itteeni niskasta kiinni kun ne kirjotuksetkin häämöttää siellä ens syksynä. Mutta oli elokuussa kivojakin juttuja, kuten miun ja Tiian erittäin onnistunut visiitti Mikkeliin.

390 008 185

Syyskuu oli ihan kiva, ensinnäkin tein vuoden 2012 parhaimman ostoksen kun ostin kesätyörahoilla iPhonen ja varattiin äitin kanssa syyslomaksi reissu Kanariansaarten lämpöön. Olin Katrin perheen mukana Imatralla ja Parikkalassa ja muuten tein kaikkia perusjuttuja, paljon treenailua ja kamuja ja hyviä leffoja sun muuta.

031 789

Lokakuussa vietettiin Lippa-porukalla hauskaa iltaa mutta muuten muistan lokakuulta vaan ihanan viikon Las Palmasissa äitin kanssa ja sen että odotin tuota reissua paljon. Se oli varmaan koko viime vuoden paras juttu, oli ihan mahtavaa lähteä tylsästä ja kylmästä Suomesta pois makaamaan viikoks aurinkotuoliin meren rannalle. Niin kova ikävä takasin sinne, tai oikeestaan mihin tahansa lämpimään...

193

Marraskuu olikin sitten suoraan sanottuna aika hirveä :-D Sain onneks lukujärjestykseeni taas myöhäisiä aamuja ja helppoja päiviä, mutta silti koulupäivien jaksaminen tuntui ihan ylivoimaiselta. Väsytti ihan koko ajan ja salilla käyminen oli ainut asia mikä oikeestaan kiinnosti. Pimeys ja kylmyys tuntui etelän lämmön jälkeen sanoinkuvaamattoman kamalalta. Oon nyt tässä miettiny että mitä hyvää sanottavaa keksisin marraskuusta, mutta taidan tulla siihen tulokseen että en mitään.

063 007

Joulukuu oli vähän mukavampi, vaikka oli kylmää niin lumi piristi mukavasti ja ajatus lähestyvästä lomasta auttoi jaksamaan viimesen rutistuksen koulussakin. Loma tulikin sitten aivan loistavaan saumaan ja kuten kerroinkin niin silloin tuli vaan syötyä, levättyä ja nautittua kavereiden seurasta. Vuoden vaihtuminenkin meni hyvin ja nyt sitä ollaankin eletty uutta vuotta uusien kujeiden kera jo viikon verran :-) Oon aikasemmin aatellu että 2012 ois ollu jotenkin aivan tylsä ja mitäänsanomaton mutta näitä postauksia väsätessä huomasin että kyllä siihen kuului paljon kivaakin. Silti miulla on paljon odotuksia vuodelle 2013, kuten wanhojen tanssit, etelän matka Katrin kanssa ja tietysti täysi-ikäistyminen kesäkuun viides päivä jeeee. Toivottavasti teilläkin on kivoja suunnitelmia tiedossa tälle vuodelle, mutta vaikkei oliskaan, niin oikeestaan ne parhaat muistot syntyy yleensä just niistä jutuista mitä tulee tehtyä spontaanisti ja suunnittelematta :-) Näiden runoilujen jälkeen kivaa uutta viikkoa kaikille rakkaat

16 kommenttia:

  1. tehään tästä meiän elämämme paras vuosi jooko :-) <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan energisia kuvia:)http://3l1s4sblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ei liity aiheesee mut minkä ikäsenä sun mielestä vois alkaa käymään salilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siihen on kyllä jotkut ikäsuositukset olemassa mitkä oon itekkin joskus kuullu ja monilla saleilla on ikäraja siihen, gym42:lla missä mie käyn oli ainakin joskus 15 vuotta ikärajana :p

      Poista
  4. missä oot tehny ton sun bannerin? :)

    VastaaPoista
  5. moi!
    mikä fontti sun banneris on?
    missä teit sen?
    :------------)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hei! en muista yhtään että mikä on fontin nimi, mutta picasalla oon sen tehnyt :-)

      Poista
  6. Ihana blogi sulla ! Ooh.. Saat yhen uuden lukijan (:
    http://six-eighty.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi kiitos ja tervetuloa lueskelemaan :--)

      Poista
  7. oi ihania nää kuvat ja tää ulkoasuki tosi kiva! :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Hei tee sellane lista mitä pitäis ainakin tehä tänä vuonna :Dja onks sul twitterii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en uskalla tehdä semmosta, ainakaan tänne blogiin.. :-D ei oo twitteriä!

      Poista
  9. Kivoja kuvia! Tuli ikävä kesää:( Tykkään sun blogistas paljon, tää ulkoasu on niin ihana:)

    http://vilmaellarosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm