8. helmikuuta 2013

6 days left!

056 1234 074 5678

Alle viikko jäljellä vanhojen tansseihin. Nyt voin sanoa ihan rehellisesti etten kykene enää ajattelemaan mitään muuta kuin ens perjantaita ja tuntuu että käyn ihan ylikierroksilla kaiken sen ajan mitä oon hereillä! Tää on ihan uskomaton tunne, niin valtava määrä odotusta ja intoa ja iloa ja jännitystä ja tietysti stressiä. En tiiä miten tuun pysymään nahoissani ens viikolla saati sitten sillon h-hetkenä kun se prinsessapäivä vihdoin koittaa... Opiskelusta ei oo tullu tän jakson aikana oikein mitään, matikassa oon pysyny yllättävän hyvin mukana mut psykan valtavan kokonen tutkielma on vasta ihan alkumetreillä ja se koeviikko tosiaan alkaa ens viikolla. Mut nyt oon antanu itelleni luvan keskittää kaiken energiani vaan wanhoihin, vaikee uskoa että tää on oikeesti just sitä aikaa mitä tuun muistelemaan vielä pitkään :-) Toisaalta en haluais että se päivä on ikinä ohi! Nyt oon taas saanu itteni semmoseen tunnelataukseen tätä tekstiä kirjottaessani etten tiiä tuleeko uni ihan kohta, varsinkin kun käyn kuitenkin vaan miettimään mitä kaikkee pitää hoitaa vielä ens viikolla ennen suurta päivää... Tän viikonlopun aikana yritän kuitenkin kerätä voimia ens viikonloppua varten, koska ne tulee varmasti tarpeeseen! Löytyykös sieltä tän vuoden vanhoja, ootteko samanlaisia höyryyjiä kuin mie tän asian kanssa? :-D

31 kommenttia:

  1. hei sun mekkos on söpö! ite oon kans iha yhtä innoissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos :-) tuo mekkohan on siis jatkoja varten! kiva kuulla että tätä intoa löytyy muiltakin 8)

      Poista
  2. millane mekko sul on (: itsehän tanssin tänä vuonna mekossa joka on todellinen unelma ja sellainen josta olen aina haaveillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen näätte sitten, eiköhän tänne blogiin tuu aika paljon kuvia sen viikonlopun jälkeen ;-) en paljasta vielä! ihana kuulla että oot löytäny täydellisen mekon, miekin tykkään tosi paljon miun tanssimekosta :--)

      Poista
  3. apua, oot ylikaunis :) Muutenkin ihanan oloinen blogi ja ihania kuvia!
    Käy kurkkaamassa, jos kiinnostuisit:)!
    http://marikaaz.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitoksia paljon kehuista, kiva kuulla! :-)

      Poista
  4. onks toi sinun vanhojentanssi mekko :)? tosi söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei tietenkään, tuohan on tommonen lyhyt! :-D tuo mekko on afterpartyja varten ;-)

      Poista
  5. Hyvä kuulla etten oo ainoo joka intoilee vanhoista noin paljon !! Oon laskenu päiviä jo varmaa tammikuun alusta asti ja nyt ku sinne on enää alle viikko jäljellä...♥ Asiaa ei helpota se, että mulla on englannin kuuntelut tiistaina, pitäs niihin keskittyä mutta ei ku vanhat kiinnostaa enemmän 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaah tää on kyllä jotain niin mahtavaa, niin pitkään on tätä ootettu ja nyt on enää niin vähän jäljellä prinsessapäivään.. :-) mitäköhän sen jälkeen rupeis sitten odottamaan, varmaan aika tyhjä olo kun kaikki tää hömpötys on ohi! no melko ymmärrettävää että wanhat kiinnostaa enemmän, ihan sama jotkut enkun kuuntelut kun muutaman päivän päästä tanssahdellaan ♥

      Poista
  6. Ihana mekko! Ja ihania kuvia, kuten aina :)

    VastaaPoista
  7. joo ihan samanlaisilla fiiliksillä odotellaan wanhoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEEJEEJEE ei tässä voi muuta sanoa! :---)

      Poista
  8. Laitatko ton mekon mikä sulla on tossa alimassa kuvassa? se on tosi kaunis niinkuin siekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eheen, tuo on jatkoja varten! :-D päivällä pitää tanssia oikein prinsessamekossa ;-) kiitos siulle!

      Poista
  9. Aivan ihana tuo viimesen kuvan mekko! Aaaa toivottavasti pääsisin kattomaan myös teijän wanhoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos emmi ♥ niimpä, toivottavasti pääset ja oot selvinnyt penkkaripäivästä! :-D

      Poista
  10. Vastaukset
    1. kiitos, miekin tykkään siitä paljon! :-)

      Poista
  11. Meitsiki ollu viimesen kuukauden iha fiiliksissä omista tansseista:-D meijä afterpartyissa vaan ei pidetä mekkoja päällä koska luokan yhteisissä juhlissa puol vuotta sitte kaikil tytöil oli mekot ja seuraavana päivänä ne mekot oliko jo entiset.. :D:D nyt oot tosi kaunis kyl!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pakkohan näistä on olla ihan fiiliksissä! :--) tuo on kyllä ihan totta, katotaan miten miun mekolle käy.. :-D kiitos paljon!

      Poista
  12. Misä toi mekko on ja paljon maksoi? Se on niin ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on vilan mekko ja tilattu nellyltä, 30 euroa maksoi :-) kiitos, onhan se kiva!

      Poista
  13. ootan innolla et nään sun mekon :) ihana toi jatkojen mekkoki! mä oon selvinny ilman minkäänlaista wanhojentanssi-innostusta ku päätin vaan etten tanssi! ehkä vähän nyt kaduttaa mutmut ainaki saa katella muita niitten prinsessapäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitan siitä päivästä varmasti kuvia tänne :-) ihan fiksu päätös ainakin siitä syystä että meneehän tähän hömpötykseen ensinnäkin ihan hirveesti rahaa, mut ite en kyllä pystyisi jättämään tanssimatta!

      Poista
  14. ihana mekko, oot tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
  15. täällä on yks joka on oottanu viimeset 4 kuukautta innoissaan ensviikkosia Wanhoja! :):) toisaalta niitä oottaa, mut silti ei koska sit ne on ohi :( :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan sama fiilis! :-D en halua että se päivä on ikinä ohi, mitä tarkotusta miun elämällä on enää sen jälkeen....

      Poista
  16. Täältä löytyy myös yks superintoilija!! :) ja stressaaja samaa aikaa! oon alkanu näkee painajaisii siitä et joku menee pielee :D voi voi,pitäis varmaan rauhottua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miekin herään nykyään aina yöllä/aamulla siihen että muistan jonkun asian mikä pitää vielä hoitaa ennen wanhoja! :-D pitäs varmaan rauhottua mutta en kyllä pysty..

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm