10. huhtikuuta 2013

dear summer, hurry the hell up!

018 349 025 143 073 180 113 525 204

Pitkästä aikaa ehdin tulla blogia päivittelemään ja heittämään sekalaisia kuvia miun aamupaloista, porukoitten tuomista Mallorcan tuliaisista, uudesta lemppariripsarista ja kovasta kesän odottamisesta johtuen pari kuvaa myös viimesyksyiseltä Kanarian reissulta ja viime kesältä. Oltiin tosiaan Ossin kanssa viime viikko kahdestaan kotona kun muu perhe lähti lämmittelemään ja kaikki ylimääräinen aika meni kotona puuhasteluun kuten ruuan laittoon ja siivoamiseen... Ruuanlaitto ei oo miulle ihan sitä mieleisintä hommaa mutta tulevaisuuden kannalta siitä kannattas varmaan opetella tykkäämään, eikä se nyt ollu läheskään niin vastenmielistä mitä olin kuvitellu!
Koeviikko starttasi taas eilen, ruotsin kokeella joka meni kyllä ihan penkin alle.. Tän päiväistä suoritusta enkun kokeessakaan en menis kehumaan joten nyt pitäs ehkä panostaa noihin jäljellä oleviin kokeisiin vähän enemmän ettei tarveis sitten viittä koetta lähteä uusimaan. En kyllä tiiä mistä saisin taas kaivettua sen motivaation esiin 300-sivuista Dostojevskia ja kirjallisuuden tyylikausia kohtaan... Eikö se kesä nyt vaan vois jo tulla?!
Nyt miun on kyllä siirryttävä tästä opiskelujen pariin, ehkä viritän tuonne pihalle jonkinlaisen mukavan paikan itelleni ja koulukirjoille ja koitan aurinkoenergialla saada modernismit, realismit ja muut ärsyttävät tarttumaan miun päähän. Kivaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. ihana niken toppi, mistä se on :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äiti toi sen miulle jostain niken outletista reissusta :-)

   Poista
 2. oi vitsi miten ihania kuvia :))

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi sun blogi on niin suloinen ja kuvasi joka kerta niin hyvälaatuisia :-)

  VastaaPoista
 4. Voi miten mukava kangaskassinen! Aurinkoenergiaa täälläki käytetty mm. Ruotsin kanssa ja toivotaan että toimii myös fysiikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan tosiaan että toimii! :-D

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm