20. huhtikuuta 2013

hiustenvärjäystä

008 071 092 167

Eilen sain vihdoinkin aikaseks käydä ostamassa hiusvärin ja päätin kokeilla tuota Garnierin Olia-väriä, koska monet on niitä kehuneet. Miun hiuksiin on siis aiemmin laitettu vaan vaaleita raitoja eikä näitä oo ikinä värjätty kokonaan, mutta silti juurikasvua alkoi olla jo ihan tarpeeks tai ylikin... Katri toimi taas kerran kampaajana ja pienistä jännityksen hetkistä (värin ollessa päässä vaikuttamassa tukka ei alkanut vaaleta yhtään, vaan näytti päinvastoin tummemmalta!) huolimatta lopputulos on miun mielestä ihan hyvä eikä muutos edellisestä oo mikään radikaali :-) Juurestahan tuo väri on vähän keltasenoranssi vielä, mutta eiköhän se hopeashampoolla korjaannu. Ja oli kyllä mukavaa kun hiusväri tuoksui ammoniakin ällöttävän hajun sijasta jopa hyvältä!

12 kommenttia:

 1. Toi four reasonsin hopeashampoo ei tehoa juuri ollenkaan eikä sitä voi joka pesussa käyttää koska hiukset kärsii. Ja on kyllä kokemusta siitä mulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse oon kyllä käyttänyt tuota aikaisemmin ja hyvin on tehonnut :-) enkä kyllä meinannutkaan ottaa tuota vakishamppooks käyttööni, muutaman kerran pesen tuolla ja siirryn takas normaaliin että älä huoli!

   Poista
 2. Mite siula voi olla tyvikasvu jos siun hiuksia ei oo värjätty kokonaa ? :D Vai oliks niitä raitoja sit nii paljo ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oli niitä raitoja aika paljon :-D

   Poista
 3. Mahtava postaus :) sulla on ihanat silmät <3

  VastaaPoista
 4. vähän ihanat hiukset!:) ja four reasonsin hopeeshampoo on hyvää mulla ainakin, pesen sillä joka toinen pesu :DD ja sit joka toisel kerral normilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos! miekin oon todennu tuon aikasemmin ihan hyväks :-)

   Poista
 5. Oho vähä sul on hyvän olonen objektiivi! :0 mikä se on? ja nättinä oot :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on just se sama canonin 50millinen jonka olit ostanu hulluilta päiviltä! ;-) kiitos Natalia! :-)

   Poista
 6. vois kokeilla tota uutta väriä ! mä saan aina normaalista väristää kauheet paniikkikohtaukset, ku se vetuperoksidi haisee ihan kauheelta ja tuntuu ettei voi hengittää...:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kannattaa kokeilla, tuo tuoksui hyvältä muihin verrattuna! :-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm