24. heinäkuuta 2013

yks loistava biisi, kaks kukkakuvaa ja muutama uus juttu

Onko tää blogi oikeesti näin kuollu ja säälittävä? Yleensä oon sitä vastaan että pahottelisin täällä etten oo ehtiny moikkaamaan teitä, koska se useimmiten tarkottaa että miulla on ollu muuta kivempaa tekemistä elämässäni kuin roikkua koneella. Mutta nyt voin ihan rehellisesti sanoo että viimesen parin viikon aikana oon etääntyny hyvin paljon sanoista "kiva tekeminen", en ehkä enää ees muista mitä se tarkottaa... Sen sijaan oon ymmärtäny taas liiankin hyvin TYÖ-sanan merkityksen. Oon tehny töitä, paljon. Oon rentoutunu ja levänny ja nauttinu kesästä surkuteltavan vähän. Miun kesä alkoi aivan uskomattoman mukavasti ja kesäkuun aikana tuntui koko ajan että tää on paras kesä ikinä. Mutta tää heinäkuu on vaan hävinny johonkin. Voisko joku pliis antaa miulle toisen heinäkuun ihan vaan lomailemista ja kesästä nauttimista varten? Ja auringonpaisteella ja helteillä höystettynä kiitos?

Mutta ettei tää menis ihan pelkäks valittamiseks, niin voin kertoo että tänään oon nauttinu vapaapäivästä ja se on tuntunu hyvältä. Oli hirmu ihanaa nukkua pitkään, viettää aikaa rakkaiden kavereiden kanssa, käydä vähän subilla ja mustikkajuustokakuilla, olla harjaamatta hiuksia koko päivänä, sijoittaa uuteen nahkatakkiin, käydä tekemässä myöhäinen salitreeni ja alkaa sen jälkeen vielä kirjotella tänne koska huomennakin vapailen eli ei kiirettä nukkumaan. Tämmösiä päiviä tarviin vielä tähän kesään.

053 022

Tässä yks loistavimmista ostoksista mitä oon vähään aikaan tehny! Olin haaveillu hyvästä repusta jo pidemmän aikaa ja palkkapäivänä en voinu vastustaa kiusausta olla hakematta tätä itelleni... Ja en oo kyllä katunu hetkeäkään, miusta ja tuosta repusta on tullu erottamattomat.

108

Pitsibandeaujutska Lindexiltä ja balleriinat från H&M

086

Ja tässä se tänpäiväinen takkilöytö... Voisin koittaa saada tästä jotain parempaa kuvaa tässä joskus tänne blogiin, mutta no words needed: tää takki on täydellinen!

036

Ovelasti ujutettu pari kukkaiskuvaa sekaan ettei liika materialismi pistä silmään... Tänä kesänä kamera on saanu pölyttyy kaikessa rauhassa hyllyssä mutta ehkä ei oo liian myöhästä pyyhkii niitä pölyjä siitä ja saada ees jotain kuvia ja jopa muistoja talteen tältä kesältä. Miulla on enää muutama vaivainen työpäivä jäljellä ja sen jälkeen meinaan keskittyä hetken lomailuun ja koitan saada kameran messiin myös. Ja nyt mie alan olla aika uupunut, joten taidan siirtyy tuonne peiton alle ja höyhensaarille tästä.. Hyvää yötä maailma ja nauttikaa kesästä kaikki mukavat lukijani

9 kommenttia:

 1. oi reppu on ihana! Mistä se on ja mitä maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on aivan ihana kyllä! intersportista 59.90 :-)

   Poista
 2. ihana tuo pitsi bandeau!! täytyy varmaa pyörähtää lindeksillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, suuntaa sinne siis :-)

   Poista
 3. ei haittaa vaikket ehdi postailemaan koska hyvää jaksaa odottaa, on aina niin kiva kuulla mitä sulle kuuluu ja etenki nähdä kaikkii ihanii kuvia mitä oot ottanu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sini ihanasta kommentista, hirmukiva kuulla että oot tuota mieltä! :-)

   Poista
 4. Niin ihana takki! Paljonko tuo ihanuus maksoi?:o

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo bandeau !:3

  Vasta käyntiin polkaistu kuvablogi!:)Käythän kurkkaas?:)
  http://elisavalokuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm