1. elokuuta 2013

kivaa elokuuta

Helou! Täällä kirjottelee yks tylsistyny lomalainen... Eilen kotona löllöttely tuntui vielä uskomattoman letkeeltä ja mukavalta, kun sitä ei oo tänä kesänä tullu paljoo harrastettua, mutta nyt tää alkaa riittää jo.. :-D Tuo sää on niin masentava ettei huvita poistuu neljän seinän sisältä mihinkään ja oonkin käyttäny tän päivän makoillen ja puhelinta räpläten.. Kaiken lisäks oon vähän kipee ja se ei ainakaan lisää motivaatiota yrittää keksiä jotain järkevää tekemistä. Toivottavasti viikonloppuna pääsis nauttimaan vähän paremmista lomasäistä!

Koska kamera on saanu edelleen kököttää hyllyssä keräämässä varmaan useamman sentin paksuista pölykerrosta päällensä, niin tälläkin kertaa saatte nauttii tästä puhelinotoksista... Nää tulee miulla jo vähän korvista ulos, mutta tuolla puhelimella kuvaaminen on vaan niin paljon vaivattomampaa kun se kulkee joka tapauksessa kaikkialla mukana. Kunhan Katri palaa kotiin sieltä etelän lämmöstä niin voisin koittaa saada hänet räpsimään miun kanssa jotain kuvia...

image_001
1. Näin pirteenä oon aina töissä......not. Tuon hassun lippiksen testaaminen sai miun sisäisen reippaan asiakaspalvelijan heräämään hetkeks eloon :-) 2. Käytiin joskus Tiian kaa Castle Innissä yhillä ja pelailtiin samalla vähän. image_002
1&2. Oli ihan kivat lenkkeilymaisemat yhtenä kauniina päivänä!image_003
1. Hamstrasin vähän uutuuksia leffakokoelmaan R-kioskin poistomyynnistä... 2. Mie ilosena lähössä vähä viihtymään tässä jonain viikonloppuna. image_004
1. Aina töihinlähtö ei vaan maistu niin hyvältä... Voi olla että tästä kuvasta saadaan uusintapainos sunnuntaina kun palaan Lippakioskin tiskin taakse tuurailun merkeissä, kovin pitkään en siis lomaile :-D 2. Joku tärkee jalkakuva.
image_005
1. Mie ja Tiia lähössä Olavinpäivän iltaa viettämään! 2. Viime viikon helteet takasin kiitos... image_006
1. Oon viime aikoina kerenny monesti salille vasta joskus yheksän kymmenen aikaan illasta, mutta oon todennu että iltatreenaaminen sopii miulle ja siellä on mukavan rauhallistakin siihen aikaan. 2. En oo tainnu ees mehuttaa taannoista Ruudolfin ja Karri Koiran keikkaa vielä täällä blogissa?! Ihania poikia, ei voi muuta sanoo.
image_007
1. Viime viikon vapaapäivinä ehdin saada jo vähän väriä pintaan, mutta nyt olo on taas ku jollain kalkkilaivan kapteenilla... Tuu takas aurinko :-( 2. No mie.

Nyt mie jatkan päivän teeman mukaisesti tätä makoilua ja laiskottelua ja löllimistä, kyllähän tän postauksen vääntämistä voi sanoo jo päivän suoritukseksi... :-) Palaillaan taas amigos, nauttikaa kesästä vaikka elokuu puskeekin jo päälle!

2 kommenttia:

  1. mä rakastan niin paljon sun hiuksia ja silmiä !:)♥

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm