12. elokuuta 2013

mut kesä menee ohi ja liian äkkiä

731 783 352 599 609 335 586 406 697 580 308 469 630

Sinne hävis kesä. Nää kuvat on otettu jonain nättinä iltana viime viikolla, kun shortseissa ja topissa tarkeni vallan mainiosti ja kesäfiilis oli vahvasti mukana. Tällä hetkellä tuntuu että kesästä on jo ikuisuus, vettä on satanu monta päivää, shortsit on vaihtunu farkkuihin ja huomenna alkaa koulu. Ostin tänään jopa syksyn ensimmäisen neuleen! Oon aina ollu henkeen ja vereen kesäihminen ja nautin suunnattomasti auringon valosta ja lämmöstä enkä oo tänäkään vuonna mitenkään liian innoissaan tuosta syksyn saapumisesta... Liittyy siihen kuitenkin jotain positiivisiakin asioita, kuten säännöllinen päivärytmi ja ennen kaikkea treenirytmi sekä tietysti kaikki ihanat syysvaatteet. On myös älyttömän kiva nähä taas kavereita päivittäin, kun töiden takia se on kesällä tuottanu välillä vähän ongelmia. Pari asiaa mitkä on saatava kuntoon nyt heti koulujen alkaessa on unirytmi sekä kirjoituksiin lukeminen, kummatkin on nimittäin aivan surkeella tolalla. Mutta kyllä tää tästä, varmasti tää syksy tuo mukanaan jotain kivaakin vaikka kesäloman jättäminen ei mukavalta tunnukkaan. Ja ehkä saadaan nauttia aurinkoisista päivistä vielä nyt elokuussakin, ettei tarvii ihan vielä kaivaa niitä tuulihousuja kaapista. Millä fiiliksellä te palaatte takasin arkeen?

4 kommenttia:

 1. Vähän sekavalla tunteella palataan arkeen!! :/ Minä olen iloinen että menen kouluun, mutta toisaalta harmittaa kun muu perhe on vielä kotona ainakin tämän viikon. Minua pelottaa se että meneekö asiat niin kuin suunnittelen tai suunnittelin? On paljon asioita jotka pelottaa, mutta samalla odotan innolla.

  VastaaPoista
 2. JOO LOL eka valitit tätä yks aikasemmassa postauksessa että 'kommenttimäärän mukaa ei kaikki ainakaaa ollu tätä nähny' eli halusit lisää kommenttei. oliko liia paljo vaivaa että ku huomasit ton Jennyn kommentin että oisit vastannu siihe? YKSI KOMMENTTI ei ole kovin paha. voisit vastata kommenteihis saa susta vaa aika ylimielisen kuvan ton perusteella ku et yhtää osota kiinnostusta lukijoitas kohtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi jos oot saanu miusta ylimielisen kuvan sen perusteella, että oon unohtanu vastata yhteen kommenttiin jossain lähes kaks kuukautta vanhassa postauksessa... miun mielestä ihan tälläsen jutun perusteella ei kannata vielä sanoa etten ois kiinnostunu miun lukijoista, koska yleensä pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mitä saan :-) enkä oo kyllä missään edes luvannu että vastaisin jokaikiseen kommenttiin.. mutta ikävää että tää juttu harmitti sinuu!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm