10. joulukuuta 2013

adios amigos!

image

Tulin vielä ihan pikasesti moikkaamaan teitä, vaikka miun pitäs olla tarkistamassa että kaikki tarvittava on matkalaukussa eikä mitään oleellista puutu... Parin tunnin päästä ois siis tarkotus lähtee ajelemaan Kuopioon päin ja Kuopion lentokentältä pitäis sitten puoli kuuden aikaan lähteä lentämään tuonne Gran Canarialle. Huomatkaa konditionaali-muodot, "ois tarkotus" ja "pitäis"... En voi käsittää miten hyvä tuuri voi ihmisellä olla kun just tällä hetkellä Kanarialla riehuu joku myrsky, jonka takia lentoja on peruttu ja ihmisiä kehotettu pysymään sisätiloissa. Nyt sit odotellaan että perutaanko meiän lento tältä illalta ja jos saadaan tieto mahdollisesta peruuntumisesta vasta Kuopion päässä, niin mitä sitten tehdään. Hurraa! Yritän kuitenkin pitää lipun korkealla, sillä eiköhän myö nyt joskus (viimestään huomenna...) päästä sinne lämpöiseen lähtemään :-) Vähän kyllä jänskättää sekin jos sitä lentoa ei peruta, oon nähny liikaa lentokoneonnettomuuksia leffoissa ja vaikka jännityksestä tykkäänkin, niin omalle kohdalle en kuitenkaan mitään lentokoneen tippumista toivo.. Mutta kyllä tää tästä, pidetään peukkuja pystyssä että se myrsky nyt vähän rauhottuis ja päästäis alottamaan meidän loma ihan ajallaan! Nyt mie meen suihkuun ja sitten hössöttämään vielä viimesiä lähtöhössötyksiä, mukavaa viikon jatkoa kaikille, palaillaan sitten viikon päästä (toivottavasti elävinä)!

14 kommenttia:

 1. Voitko tehä postauksen las palmasin parhaista shoppailupaikoista/ostoksista :-) kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän ostoksista ainakin ilmesty jonkinlaisia kuvia tänne :-) kiitos paljon!

   Poista
 2. Terkkuja Teneriffalta, onhan täällä ukkosta ja sataa, ei kumminkaa ainakaan tällä hetkellä miltää myrskyltä tunnu. Ja perjantaina pitäis jo ilmojen parantua ni pääsee ottaa taas arskaa:) Älä huoli kyllä te tänne Kanarialle pääsette viimestää huomenna sitten! Että hyvää reissua vaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiva kuulla jos ei ihan niin paha sää ole mitä uutisissa on varoiteltu.. :-D kiitos paljon, sinnepäin lähdetään tulemaan toivottavasti jo tänä iltana! :-)

   Poista
 3. kauan ootte siellä? ;) hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viikko oltiin ja oli kyllä hyvä reissu! :-)

   Poista
 4. me oltion viime joulukuun puolvälissä kanarialla ja sää suosi koko viikon! +29-34 astetta koko ajan ja tuulesta,sateesta ei hajuakaan...:) toivottavasti teilläkin on hyvät säät ja ei matka menee hyvin, kivaa reissua! otahan paljon kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ompas ollu ihania säitä teilläkin! meilläkin oli kyllä lämpimät ja aurinkoiset kelit ja reissu meni muutenkin hyvin :-) kuvia on tulossa piakkoin!

   Poista
 5. Oi, hyvää matkaa sinulle! (:

  ♥:llä http://polishedxpink.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, näin jälkikäteen! :-D

   Poista
 6. Turvallista matkaa ja pidähän hauskaa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tälleen vähän myöhässä! :-)

   Poista
 7. http://weheartit.com/entry/93063704/via/koshee pisti vaan silmään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu.... xd ei tarvii varmaan hirveesti arvuutella onko tuohon kysytty lupaa?

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm