30. marraskuuta 2013

black and white

IMG_5088 301 IMG_5046

Huomenna on joulukuu. Aika kuluu kyllä oikeesti aivan käsittämättömän nopeasti, vaikkei se aina kaheksan tunnin koulupäivinä siltä tunnukkaan. Vasta äsken panikoitiin vielä syksyn kirjotuksia ja pari viikkoa sitten tuli jo tulokset niistä. Ite oon tyytyväinen omiin tuloksiini, ruotsista sain 179 pisteellä C:n ja terveystiedosta tuli M. Vaikka tää kolmosjakso koulussa onkin aika rasittava, niin toisaalta haluaisin vaan jumittua tähän enkä edetä kohti kertauskursseja ja kevään yo-kirjotuksia. Tällä viikolla alotettiin abiporukalla suunnittelemaan jo penkkareita ja täytyy myöntää että sitä päivää kyllä odotan, vaikka miulta edelleen puuttuu se asukin! Muutamia ideoita oon kyllä pienessä päässäni kehitellyt, mutta jos jollakin ois mielessä joku just miulle sopiva huippuloistava asuidea, niin saa ehdottaa! :-)
Kuukauden vaihtuminen marraskuusta joulukuuhun tekee miut iloiseksi etenkin siitä syystä, että 11 päivän päästä pääsen nauttimaan lämmöstä ja auringosta Las Palmasiin äitin kanssa. Oon kertonut täällä blogissa vähän miun atooppisesta ihosta, joka on ollut aika pahana tänä syksynä ja on todella lohduttavaa tietää että alle parin viikon päästä pääsen hoitamaan ihoni kuntoon lämpimässä ilmastossa. Tuo edessä oleva matka on muutenkin toiminu motivaationa esimerkiks töiden tekemiseen ja marraskuun loskakeleissä rämpiminenkään ei tuntunu niin pahalta kun on voinu odottaa etelän lämpöä. Viime päivinä tänne ollaan onneks saatu luntakin ja täytyy toivoa että nuo lumet pysyiskin maassa!
Mutta nyt mie taidan lopetella näitä höpöttelyjä tältä erää ja mennä laittamaan tuon miun huoneen kuntoon... Arkisin käyn miun huoneessa oikeestaan vaan nukkumassa ja se onkin usein just sen näkönen että oon vaan pyörähtäny siellä tyhjentämässä laukun lattialle ja pakkaamassa uudet kamat tilalle. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille, palataan astialle taas ensi kuun puolella!

8 kommenttia:

 1. Onko teillä suunnitteilla joku teema minkälaisia penkkariasuja pitäisitte?:) En tiiä mistä mulle tuli mielee mut sulle sopis iha sairaa hyvin joku kettupuku:DD semmotteet söötit korvat ja kaikki!

  Ja onnee Yo-tuloksista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan mietitty jotain teemoja, mutta eipä oo oikein keksitty mitään tarpeeks kivaa ja omaperäistä... haha, kiitos ideasta, täytyykin katella noita kettupukuja vähän tarkemmin! :-D ja kiitos onnitteluista :-)

   Poista
 2. oot aivan super kaunis ja aivan ihana blogi :-)!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista :-)

   Poista
 3. ihana blogi!<3
  http://anutuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana blogi! <3
  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiva jos tykkäät! :-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm