21. joulukuuta 2013

las palmas

Nyt olisi luvassa vähän kuvia miun ja äitin Kanarian matkalta, jolta siis kotiuduttiin takas tänne Suomeen keskiviikko-iltana. Oltiin viime vuonna käyty tuolla samassa paikassa ja tykästyttiin kohteeseen niin kovasti, että tänä vuonna lähdettiin sinne uudestaan... Ja oli kyllä taas aivan ihana ja rentouttava loma siellä etelän lämmössä! Tää syksy on ollut miulle aikamoista paikasta toiseen liitämistä koulun ja töiden kanssa, niin tuollainen löhöloma auringossa oli kyllä niin paikallaan. Oon täällä blogin puolella valitellu miun atooppisesta ihosta vähäsen ja tiesin että miun iho kyllä tykkää kun pääsen lämpimään ja aurinkoiseen ilmastoon. En ois silti uskonu että viikon aikana miun ihottuma paranis kokonaan! Voin sanoa että oli mukava tunne saada taas pitkästä aikaa terve (ja vähän ruskettunutkin...) iho ja nyt täytyy toivoa että tää kestäis näin hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään :-) Meidän päivät Las Palmasissa kului rannalla ja hotellin kattoterassilla loikoillen, kaupungilla kierrellen ja hyviä ostoksia tehden. Aurinko jaksoi paistaa joka päivä, muutamana päivänä lähes pilvettömältä taivaalta ja parina vähän pilvisempänä päivänä meillä riitti kyllä tekemistä niiden kaikkien ihanien kauppojen ansiosta. Ostoksista laittelen varmaan myöhemmin kuvia tänne, mutta nyt saatte nauttia näistä otoksista! Näitä kuvia katellessa tuli tietysti itellekkin jo ikävä takas tuonne lämpimään, mutta miun tarvis käydä koulussa vaan parina päivänä ja nyt onkin sitten jo joululoma, mikä ei kyllä haittaa yhtään :-) Viettäkääs rentouttavat ja mukavat joululomat, see you next time!

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! (: itekkin oon ollu kanarialla ja oli kyllä ihana paikka! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, onhan näitä ihan kiva katella.. :-) ja oon samaa mieltä, ihana paikka on!

      Poista
  2. tiiäkkö mitä, entiiä ootko laittanu tarkotuksel mut kumminki sul näkyy nää kuvat silleen et ku pistää hiiren kuvan päälle ni pystyy selata sun flickriin ladattuja kuvia eteenpäin! mut ihania kuvia, oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo laittanu tarkotuksella! :-D help me, miten tuon saa pois?! xd

      Poista
  3. Ihania kuvia! Kamala ikävä tuli tonne kun oon ite ollu samassa paikassa joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :--) tuli kyllä itekkin näitä kuvia katellessa haikeus päästä takasin...

      Poista
  4. ihania kuvia 8) pakko sanoo että mäkin maistoin tollasta banaanipizzaa lanzarotella eikä kukaan usko mua kun sanon että se oli hyvää XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie oon myös saanu vaan epäileviä kommentteja vastaukseks kun oon kehunu tuota! :-D mutta nuo banaanit oikeesti sopi tuohon pitsaan, hyvä että joku muukin on samaa mieltä!

      Poista
  5. aaaah ihania kuvia! munki ois nii pakko päästä jonnekki lämpimään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Natalia! :-) eikun vaan matkaa varaamaan...

      Poista
  6. Missä ulkomailla sä oot käynyt , muuta kuin Espanjassa ? :-)

    VastaaPoista
  7. oon käyny Kanariansaarten lisäks Mallorcalla mut sehän kuuluu Espanjalle kans.. :-) noiden lisäks vaan Ruotsissa ja Liettuassa! aika paljon on vielä paikkoja näkemättä.. 8)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm