8. helmikuuta 2014

long time no see

IMG_6170 IMG_6239 img_0004 IMG_6270 IMG_6301 img_0005 IMG_6187 IMG_6174

Ompa vierähtäny tovi siitä kun oon tänne viimeks mitään kirjotellu... Kaikki abiturientit ruudun siellä puolen pystyy varmasti myötäelämään tän kiireen ja stressin mitä miunkin viime viikot on aika pitkälti ollu. Koulussa miulla on meneillään viimenen jakso, eli pari kertauskurssia vaan, mut penkkareiden ja abishow:n suunnittelu onkin sitten vieny sitäkin enemmän aikaa. Lisäks oon paiskinu töitä ja tammikuussa en asunut paljoa edes kotona, vaan hoitelin erinäisiä hauveleita vähän siellä sun täällä. Nyt ollaan sitten saavuttu jo siihen pisteeseen, että äikän tekstitaito on selätetty, enkun kuuntelu häämöttää pelottavan lähellä ja koulupäiviä on jäljellä enää kolme! Lukuloma tulee kyllä tän ylioppilaskokelaan tapauksessa enemmän ku tarpeeseen, sillä miun valmistautuminen koko tähän kirjotusshaibaan on ollu tähän mennessä häpeällisen vähäistä. Ehkä tässä on kuitenkin vielä vähän aikaa ottaa itseään niskasta kiinni, mut sitä ennen on onneks luvassa toivottavasti ikimuistoinen penkkaripäivä, ja sillon ei kyllä stressata yhdestäkään maaliskuun aikana koittavasta kokeesta! Nyt taidetaan Miikan kanssa jatkaa iltaa kuuntelemalla vähän TED-Talkseja sitä maanantai-aamua varten, tsemppiä kaikille muille kuuntelijoille ja miulle myös...!

3 kommenttia:

 1. oli pakko tulla kysyy sulta etku olin weheartitissä ykspäivä ja sattu kohalle yks kuva jonka avasin ja rupesin miettii et oon nähny tän aivan varmasti jonku blogissa ja tajusin että sun blogissa oon nähny tän kuvan et se on sun ottama ja rupesin miettii et ootsä ite ladannu sen sinne vai onks joku muu plagioinu tän sulta http://weheartit.com/entry/99986638/ :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ite ladannu tuota kuvaa weheartiin... mut miun ottama kuvahan tuo kyllä on :-D et oo ensimmäinen joka tulee tuosta kuvasta sanomaan, joku on ilmeisesti pistäny sen sinne mutta ei oo kyllä lupaa kysyny!

   Poista
  2. *weheartitiin :-D

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm