26. helmikuuta 2014

kiva keskiviikko

IMG_6722 IMG_6694 IMG_6674 IMG_6683
Varmaan nää pari kuvaa riittää kertomaan tuliko siitä pätkiskakusta hyvää... Tulihan siitä, todella hyvää. Meidän perheelle ei tuottanu vaikeuksia tuhota tuota yhdessä päivässä ja täytyy myöntää että kyllä itekkin vedin sitä useamman palan. Tein tuon herkun siis täsmälleen tän reseptin mukaan ja suosittelen kokeilemaan!
img_6000 IMG_6704 IMG_6801
Oon käyttäny näitä Volume Million Lashes-ripsareita jo useamman vuoden ajan ja todennu nää erittäin toimiviksi. Siksipä en tänään pystyny vastustamaan kiusausta kun näin Sokoksella tän uutuuden puoleen hintaan (9,95e) ja päätin kokeilla onko tää yhtä hyvä kuin edeltäjänsä. En ois kyllä oikeestaan tarvinnu uutta ripsaria, mut kyllä tää käytettyä tulee varmasti...!
IMG_6709

Tänään on ollu kiva päivä. Aurinko paistoi koko päivän ihanasti ja ilmassa oli ihan selvästi kevään tuntua ja tuoksua! Aamupumpin jälkeen käytiin äitin, Eikan ja Miikan kanssa Caperossa pitsoilla ja sitten lähettiin Miikan kanssa nauttimaan auringonpaisteesta ulos ja kylläpä se tuntui hyvältä. Miun iho on ollu viime aikoina taas melko huonona ja jatkuva rasvaaminenkaan ei oikein auta, mut aurinko kyllä auttaa. En pistäis ollenkaan pahakseni jos tämmöset ilmat jatkuis ja kevät tulis pian... Kotiin päästyäni laskin vähän matikkaa ja loppuillan oonkin vaan ottanu rennosti. Ei siis mikään erityisen ihmeellinen päivä, mut joskus tämmöset on vaan niitä parhaimpia ja etenkin tuo keväinen sää piristi kovasti! Tämmöstä tällä kertaa, huomenna taas tätä päivää tiukempi lukupäivä ja en voi kuin toivottaa rentouttavaa lomaa niille ketkä semmosesta nauttii, olkaa iloisia kun teidän ei tarvitse lukea. Mukavaa viikon jatkoa kaikille, toivottaa onnellinen Elli.

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) mistä noi sun housut on?

    VastaaPoista
  2. Tein just tälle päivälle tota samaa juustokakkuu äitin synttäreiden kunniaks! Ihan huippuhyvää, heh vedettii äitin kanssa jo puolet kakusta tänää, toine puoli jäiki sit huomiselle ;) kivaa kevättä ja tsemppiä kirjotuksii! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä noita kuvia katellessa alkoi itellänikin tehdä mieli tuota taas.. varmasti tulee tehtyä toisenkin kerran :-) kiitos paljon, kaikki tsemppi kirjotuksia varten on tarpeen!

      Poista
  3. onko mistä noi housut ja millo oot ostanu ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin nuo housut noin kuukaus sitten h&m:ltä! :-)

      Poista
  4. oii toi kakku näyttää niin hyvältä!! :) pitää joku päivä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja se maistui ainakin yhtä hyvältä miltä näyttää, kannattaa kokeilla kyllä! :-)

      Poista
  5. ihanan keväisiä kuvia!:')

    VastaaPoista
  6. Olipa piristävä postaus! :) Oon lukenu sun blogia jo aika pitkään enkä oo muistaakseni ennen kommentoinu, tää on kyllä aina yhtä aurinkoinen ja hyvälle tuulelle saava blogi! Sulla on myös tosi kivoja kuvia! Tsemppiä kirjotuksiin, mulla on syksyllä ensimmäiset ja ens keväänä sitte sama eessä mikä sulla nyt.. Että sitte sää oot jo ylioppilas ku minä alan puurtamaan kunnolla..! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipas piristävä ja ihana kommentti! ja kiva kun tulit nyt ihan kommentoimaankin, tälläsistä kommenteista tulee hyvälle tuulelle :-) ja kiitos tsempeistä, samoin tsemppiä siulle sitten kun siun kirjotusten aika koittaa! tuu toki uudestaankin kommentoimaan :-)

      Poista
  7. mitä laitoit tohon kakun päälle :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotain tuommosia nomparelleja mitä kotoa löysin, tais olla suklaan makusia :-)

      Poista
  8. thank you very much! :-) if you loved my blog, you should follow it. I can check your blog when I have time :-)

    VastaaPoista
  9. Voi oot tosi kaunis! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Mitä kaakaoo käytit tohon :-)?

    VastaaPoista
  11. Moikka! Oon tulossa mahdollisesti syksyllä yliopisto-opintojen perässä Savonlinnaan, osaatko kuvailla millanen kaupunki se oikeestaan on? En oo ikinä nimittäin käyny siellä. :) tai millasia ihmisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei miten vaikeen kysymyksen pistit! :-D riippuu varmaan siitäkin, että mistä päin oot tänne tulossa, että minkälaisena tän kaupungin näät.. ite oon asunu koko ikäni Savonlinnassa ja aika pieneltä paikaltahan tää tuntuu. vähän semmonen "kaikki tuntee kaikki"-meininki, mut kuitenkin yleensä ihan positiivisessa mielessä! kesällä tää kaupunki herää eloon ja etenkin heinäkuu on muuhun vuoteen verrattuna tosi vilkas ja sillon täällä on paljon turisteja. talvella onkin sit sitäkin hiljaisempaa... kauppa- ja kahvilatarjonta täällä on aika vähäinen, tai itteeni ainakin ärsyttää kun paikat ei oo arkisinkaan kovin myöhään auki. en nyt tiiä saitko mitään irti tästä miun vastauksesta, mut kysy vielä lisää jos jokin askarruttaa :-)

      Poista
    2. Jotain tollasia yleisiä juttuja mietin vaan :D kiitos kovasti!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm