16. huhtikuuta 2014

hyvän mielen päivä

Tänään miulla oli tosi kiva ja puuhakas keskiviikko! Aamu-unisuudesta ja autontankkausongelmista huolimatta päivä käynnistyi reippaalla kävelyllä Tiian kanssa aurinkoisessa säässä. Sen jälkeen oli jo mukavan reipas olo jatkaa body pumppiin, jonka jälkeen kroppa tuntui melkoisen väsyneeltä ja huomenna taitaakin olla lepopäivä salilta... Pumpin jälkeen suihkuttelin ja siistiydyin pienimuotoista valokuvaussessiota varten, mut sää ei ollutkaan siihen ihan yhtä hyvä kuin Katrin kanssa oletettiin. Paristasadasta kuvasta suurimmassa osassa tukka tuivertaa ja silmät vuotaa vettä tuulen ansiosta. Siirryttiinkin siitä suosiolla kahviloiden ja kauppojen puolelle, eikä sieltä (taaskaan) tyhjin käsin kotiin tultu... Nyt tää tyttö pistää oikeesti ne kukkaron nyörit kiinni ja Visa Electronin piiloon!

IMG_7000 IMG_8404 IMG_7001 IMG_8507

Tällä kertaa mukaan tarttu kuitenkin jotain semmosta, mitä miun vaatekaapista oikeesti puuttuu. Nimittäin kesämekko! Kuvat ei ehkä tee ihan oikeutta mekolle, mut tälle söpöläiselle tulee varmasti käyttöä kesällä rusketuksen ja balleriinojen kanssa. Mekko tarttui mukaan Lindexistä noin 35 euron hintaan ja ai että miten ootan jo että pääsen käyttämään tuota!

IMG_8607

Tän kesäpaidan ostin itse asiassa jo joku aika sitten H&M:ltä, mut jostain syystä en oo muistanu sitä täällä esitellä. Tällekkin tulee varmasti kesällä käyttöä, on nimittäin ihan täydellinen vetästä hellepäivänä bikinien päälle... Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että kesän vaatekaappi alkaa näyttää siltä miltä pitääkin, vaikka sieltä muutama must-have juttu vielä uupuukin. Mut ehkä kaikkia kesävaatteita ei tarviikkaan vielä huhtikuussa kaapista löytyä... :-D

IMG_8619

Loppuun vielä behind the scenes-kuva vaatteiden kuvaamisesta... Joku linssilude puski kameran eteen :-)

Kotimatkalla kaupungista kävin ostamassa jätskin, kesän ekan Solero Exoticin ja vitsi että se maistui hyvältä! Siitäkin tietää että kesä on tulossa kun on lähes pakko saada jäätelöä joka päivä, nimimerkillä eilisiltana tuli vedettyä melkein puoli litraa jätskiä... Loppuilta menikin sitten Miikan kainalossa, Frendejä katellen. Nyt väsymys alkaa kuitenkin painaa jo sen verran, että ois varmaan aika pistää kone kiinni ja päätä tyynyyn. Jos aamulla aurinko paistaa yhtä kivasti kuin tänään ja olo on reipas, taidan lähteä käymään lenkillä! Nyt siis unten maille, hyvää yötä ja mainiota viikon jatkoa kaikille :-)

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo vaaleanpunainen paita! Mahtaakohan niitä vieläkin löytyä H&M:ltä vai onko siitä kovinkin pitkä aika kun hankit tuon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viime viikolla taisin tuon ostaa, eli varmasti niitä löytyy sieltä vielä :-) kannattaa käydä kattomassa!

      Poista
  2. mikä sun hiusväri on luonnostaan ja ootko värjänny vaaleeks?:) mietin vaan mite oot saanu noin ihanan luonnolliseks noi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. melko vaalea on miun hiusväri luonnostaankin, mut oon värjänny tätä muutaman kuukauden välein kun juurikasvu alkaa pahasti häiritä. viime viikolla Tiia värjäs taas pitkän tauon jälkeen miun hiukset ja tykkään itekkin näistä kovasti nyt! :-) oon värjänny aika monta kertaa Olian vaaleimmilla sävyillä.

      Poista
  3. onko noilla sun kavereilla tiialla ja katrilla blogeja?:) voitko linkata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katrin blogi löytyy osoitteesta http://aaazure.blogspot.com :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm