13. huhtikuuta 2014

recent weeks

IMG_5003
1. Tämmösillä herkuilla juhlistettiin kirjotusten päättymistä muutama viikko sitten Piatassa. Kyllä tulee vesi kielelle tästä kuvasta, tuo kanaciabattahampurilainen oli aivan älyttömän hyvää! 2. Tää onnellisuutta pursuava kuva on otettu samana iltana ennen syömään lähtemistä. Nyt tuo valtava vapauden tunne kirjotusten loppumisesta tuntuu tosi kaukaselta ja ihan hassua ajatella että vielä kuukausi sitten mielessä ei juuri muuta pyöriny ku lähikehityksen vyöhykkeet, vektorit, kognitiiviset toiminnot ja derivaatat.IMG_5004
1. Tässä eräänä päivänä töihin lähdössä. Oon tässä viime viikkojen tehnyt vähän enemmän töitä kuin talven aikana ja on ollu mukava tehdä välillä aamuvuorojakin. 2. Pilven hattaroita taivaalla työmatkan varrella. IMG_5000
1. Bongattiin Miikan kanssa albiinosorsa yhtenä iltana iltakävelyllä. 2. Gossip Girliä on tullu katottua aika ahkerasti. Miun päivät kuluu nykyään niin samalla kaavalla, että on kiva uppoutua tv-sarjojen kiemuroihin ja Netflix on loistoapu siinä.
IMG_5001
1. Katrin luona herkkusmoothieilla, jotka emäntä meille loihti mustikoista ja mansikoista. Miun osallistuminen noiden tekemiseen oli nuo banaaniviipaleet :-D 2. #mie IMG_5002
1. Pientä herkuttelua Kuopion Arnoldsilla mekkoetsintöjen lomassa. 2. Aurinkoisina päivinä kaupunkiin tai töihin pyöräily on mukava tapa nauttia hyvästä säästä ja säästää bensaa! IMG_5005
1. Tykkään kovasti tästä uudesta topistani ja tää lähtee varmasti mukaan Kosin reissulle, johon on muuten aikaa alle 4 viikkoa! Jihuu :--) 2. Perjantai-aamuna sain vihdoin itteni vetämään lenkkikamat päälle ja lähtemään kevään ekalle juoksulenkille. Aamutreenit ei oo ikinä ollu miun juttu, oon niin hidas heräämään aamuisin, mut viime syksynä opettelin käymään juoksemassa aamuisin ja se on mahtava tapa aloittaa päivä! Aion ehdottomasti ottaa aamulenkit taas tavaksi, siinä saa koko kropan heräämään mukavasti ja nyt kun ei oo kiire kouluunkaan niin sinne lenkille ehtii vaikka nukkuis vähän pidempäänkin aamulla.

14 kommenttia:

  1. näytät kyllä niin onnelliselta tossa ekan kollaasin kuvassa, mulla on sama kärsimys (=ylppärit) vielä edessäpäin.. :-D mutta mäkin oon varmasti yhtä onnellinen sittenku kaikki kokeet on ohi!

    nää puhelinkollaasit on muuten tosi kivoja, kameraa ei tuu kannettua koko ajan mukana nii näissä näkyy kivasti ihan arkisia juttuja :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä voin sanoa että sen luku-urakan jälkeen on kaikkensa antanut olo ja kestää vähän aikaa tottua siihen ettei tuu huono omatunto siitä jos tekee jotain muuta ku lukee :-D ja kiva jos tykkäät tämmösistä postauksista, itestäni tuntui tällä kertaa että tästä tuli vähän huono... mut se on kyllä totta että arkisia juttuja saa ikuistettua puhelimella helpommin ku kameralla :-)

      Poista
  2. Mitä teet työkseks? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kuntosalin (Kristalli Sport) vastaanotossa töissä :-)

      Poista
  3. missä oot töissä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kristalli Sport-kuntokeskuksen vastaanotossa :-)

      Poista
  4. Mie kans (siis uskomatonta! mie joka vihaan liikuntaa!) kävin säännöllisesti aamulenkeillä tossa puolisentoista vuotta sitten, heräsin aina 6.15 ja kävin pikasella juoksulenkillä ennen koulua. Se oli ihan mahtavaa, ku aamulla ei enää paleltanu aamiaispöydässä ja koulussa ku kaikki muut vielä torkku ekalla tunnilla ni ite oli täynnä energiaa :D! Nyt neki on vaan jotenki jääny nuo lenkkeilyt eikä vähiten sieltä aamusta... :-D Mutta kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miusta ei ois kyllä heräämään 6.15 juoksulenkille... :-D itelleni se aamulenkki tarkottaa ennen puoltapäivää tehtyä lenkkiä, haha.. mut mie muistan kans viime syksystä, että oli paljon pirteempi olo koulussa lenkkiaamuina kun yleensä oon heränny vasta joskus ruokailun aikaan kunnolla! kiitos essi :-)

      Poista
  5. Mistä tuo takki on ? :) oot ihana ja sulla on huippu blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai tuo Niken takki? oon ostanu sen ulkomailta :-) kiitos paljon siulle! :--)

      Poista
  6. Luetko joihinkin pääsykokeisiin tällä hetkellä? :)

    VastaaPoista
  7. aivan ihania kuvia! rakastan sun tyyliä kirjottaa :)

    http://youmakemesmile-riina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon, olipas piristävä kommentti! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm