30. elokuuta 2014

300814

IMG_4419 IMG_4398 IMG_4353 IMG_4293 IMG_4341 IMG_0001 IMG_4486 IMG_4407 IMG_4479

Tänään on ollu tosi rento kotipäivä. Kokkailtiin Miikan kaa meidän perheelle ruokaa, katottiin leffa, leivottiin hetken mielijohteesta pitkästä aikaa mustikkapiirakka (tällä reseptillä, oli vaniljajätskin kaa älyttömän hyvää!) ja käytiin nappaamassa nää kuvat ulkona ennen hämärän tuloa. Kuvissa näkyy muutama viikko sitten Mikkelin Vero Modasta kotiutetut uudet lempparifarkut ja Ginan t-paita, sekä viime viikonloppuna Lappeenrannan H&M:stä mukaan lähtenyt neule. Tuo neule on muuten varmaan miun ensimmäinen viininpunainen vaate minkä oon ikinä ostanu! Jotenkin oon aina ajatellu ettei se väri sovi miulle mut ei tuo nyt hassummalta näytä, vai mitä ootte mieltä?
Miun työasiat on vihdoin alkanu järjestymään, näillä näkymin alotan ens viikolla työharjottelun miun entisellä koululla eli lyskalla :-D Kävin muutama päivä sitten siellä vähän sopimassa työjutuista ja tuntu kyllä hassulta palata sinne yli puolen vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa oon kuitenkin osa koulun henkilökuntaa ja se vasta hassua onkin! Tarkotus ois siis olla nyt tuolla lukiolla töissä siihen asti kunnes saan jotain muita töitä, yks työhaastattelu miulla on kyllä jo tiedossa syyskuulle :-) Mut tuntuu kyllä mukavalta kun on tekemistä tiedossa ja siitä saatava rahakaan ei oo yhtään pahitteeks!
Tällä kertaa miulla ei ollu tän ihmeellisempää asiaa, viettäkäähän kiva loppuviikonloppu! Meiän lauantai-ilta jatkuu yllätysyllätys Himymiä tuijotellen, rento kotipäivä saa siis rennon lopetuksenkin :-) Palataan taas!

8 kommenttia:

  1. Niin upea Elli ja niin ihana blogi♥ Hei pakko kysästä, että minkälaisia hommia teet siellä koululla? Muistelisin, että sulla on välivuosi menossa vai olenko ihan ulalla D: Mietinki, että ootko saanu noi työt ihan ilman niin sanottua koulutusta? :-)

    Oot ihan ehdottomasti yks lempparibloggaajista, osaat olla jotenki tosi aito ja oma ittes, olet upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon kivasta kommentista ja kehuista, tulipas hyvä mieli! :-) ja oikeessa oot, miulla on lukion jälkeinen välivuosi menossa ja meen työvoimatoimiston kautta sinne koululle töihin. miulla ei oo siis mitään koulutusta siihen hommaan ja miun työtehtäviin kuuluu kaikenlaiset avustavat tehtävät siellä lukiolla :-) varmaan aika paljon jotain paperihommia, mut sit pääsen myös sijaistelemaan oppitunteja jos tarvii. tää työkokeilujuttu entisellä koululla tuli miullekkin vähän yllätyksenä, keskiviikko-iltana miun entinen opo soitti miulle ja kysy sinne töihin ja tottakai suostuin :-D en tiiä vielä yhtään miten kauan oon siellä koululla töissä, mut jos en nyt muita töitä saa niin puol vuotta pystyn olemaan tuommosena harjottelijana työkkärin kautta!

      Poista
  2. Oi se sun mustikkapiirakkakuva instassa, alko niin tekeen mieli sitä! Ihana tuo sun neule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, se oli kyllä tosi hyvää! :-) miekin tykkään tuosta neuleesta kovasti, omistan samanlaisen harmaameleerattuna, ja nuo neuleet maksaa vaan kympin kappale!

      Poista
  3. Ootte kyllä sulonen pari. :)

    VastaaPoista
  4. toi neule on tosi magee!! :)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm